Ordenança fiscal núm. 3.9 INSPECCIÓ I CONTROL SANITARI D’ANIMALS I LLURS PRODUCTES Art. 1r. Disposicions generals. D'acord amb allò que disposa l'article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i, específicament, l’article 58 de la Llei 39/1988, de 28 de desembre, reguladora de les hisendes locals i de conformitat amb els articles 15 i 19 de la mateixa Llei, s’estableixen taxes per les actuacions d’inspecció i control veterinari d’animals i llurs productes fetes pels veterinaris municipals en virtut de la disposició addicional de l’ordre del Departament de Sanitat i Seguretat Social de 28 de novembre de 1986, que es regeixen pels articles 20 a 27 de la Llei 39/1988. Atès que el tret fonamental és harmonitzar les actuacions inspectores dins de la Unió Europea i abundar en el principi d’igualtat impositiva, els ingressos derivats de la taxa queden afectats al finançament del cost dels serveis prestats per l’Ajuntament de Barcelona. Art. 2n. Objecte de la taxa. La taxa grava les actuacions d’inspecció i control veterinari d’animals i llurs productes practicades pels tècnics facultatius de l’Ajuntament de Barcelona en les fases de producció següents: a. Sacrifici d’animals. b. Especejament de canals. c. Emmagatzematge de carns fresques per al consum humà. Art. 3r. Fet imposable. 1. Constitueixen el fet imposable de la taxa la prestació de les activitats fetes pels serveis de Salut Pública, mitjançant la pràctica de les actuacions d’inspecció i els controls sanitaris d’animals i llurs carns fresques destinades al consum humà i d’altres productes d’origen animal i les d’anàlisis de residus fetes pels serveis de Salut Pública en els establiments radicats dins el terme municipal. 2. A l'efecte de l’exacció de la taxa, les activitats d’inspecció i control sanitari que conformen el fet a què es refereix l’apartat 1 són les següents: a) Inspeccions i controls sanitaris ante mortem a l’escorxador per a l’obtenció de carns fresques de bestiar boví, porquí, oví, cabrum, conills i caça menor de ploma i pèl, solípede equí i aviram. 1 de 8 b) Inspeccions i controls sanitaris post mortem dels animals sacrificats als escorxadors per a l’obtenció de carns fresques. c) Control documental de les operacions fetes als establiments. d) El control de l’aplicació de les marques de salubritat a les canals, caps, llengües, cors, pulmons, fetges i altres vísceres i despulles destinades al consum humà i també al marcatge de les peces obtingudes en les sales d’especejament. e) Control sanitari de les operacions d’emmagatzematge de carns fresques per al consum humà, des del moment en què així s’estableixi, excepte les relatives a petites quantitats, en locals destinats a la venda als consumidors finals. f) Control de determinades substàncies i residus en els animals i llurs productes, en la forma establerta per la normativa vigent. Art. 4t. Subjectes passius. 1. Són subjectes passius de la taxa, a títol de contribuent, les persones físiques o jurídiques titulars dels establiments on es fan les operacions de sacrifici, especejament, emmagatzematge i recollida de mostres per al control de residus, descrites a l’article anterior. 2. En tot cas tenen la condició de subjectes passius totes les entitats a què es refereix l’article 33 de la Llei general tributària. 3. El subjecte passiu ha de traslladar la taxa i carregar- en l´import en la factura a les persones interessades que hagin sol·licitat la prestació del servei, o a les persones per a qui es facin les operacions de sacrifici, especejament, emmagatzematge o control de determinades substàncies i residus en animals i llurs productes, descrites en l’article 3er, i han de fer-ne l´ingrés a favor de l’Ajuntament de Barcelona. En el cas que la persona interessada, a la vegada, hagi adquirit el bestiar viu a una tercera persona pot exigir-li, per sacrifici, l’import de la taxa corresponent al concepte definit en la lletra f) de l’article 3er. Art. 5è. Responsables Són responsables subsidiaris del pagament de la taxa, en els supòsits i amb l’abast determinats per l’article 40 de la Llei general tributària, els administradors de les societats i els síndics, els interventors o els liquidadors de fallides, concursos, societats i entitats en general que es dediquin a les activitats, la inspecció i control de les quals merita la taxa. Art. 6è. Acreditació. 1. La taxa s’acredita en el moment en què s’inicien les activitats d’inspecció i control sanitari d’animals i llurs productes en els establiments o les instal·lacions en què es desenvolupin aquestes, sense perjudici que se'n pugui exigir el pagament a la bestreta. 2. En el cas que en un mateix establiment i a sol·licitud de la persona interessada es facin successivament les tres operacions de sacrifici, especejament i emmagatzematge, o dues en fases igualment successives, el total de la taxa a percebre s’ha de fer efectiu en forma acumulada a l’inici del procés, amb independència del moment de meritació de les quotes corresponents, sense perjudici d'allò que estableix l’article 8è. Art. 7è. Quota. 1. La quota tributària s’exigeix per cadascuna de les operacions relatives a: 2 de 8 a. El sacrifici d’animals. b. Les operacions d'especejament. c. El control d’emmagatzematge. d. El control de determinades substàncies i residus en animals i llurs productes, en la forma establerta per la normativa vigent. Quan concorren en un mateix establiment les tres operacions corresponents als apartats a, b i c, l’import total de la taxa a percebre comprèn el de les quotes de les tres fases acumulades en la forma establerta per l’article 8è. 2. El control veterinari en horari nocturn té un augment del 15% de les quotes fixades en els apartats 3.1 a 3.5.4. En dies festius, l’augment és del 50% de les quotes fixades pels apartats 3.1 a 3.5.4. En horari nocturn i dia festiu, l’augment és del 75% de les quotes fixades pels apartats 3.1 a 3.5.4. 3. En les operacions de sacrifici d'animals fetes en escorxadors, les quotes exigibles al subjecte passiu es determinen segons el nombre d’animals sacrificats. Les quotes tributàries relatives a les activitats conjuntes ante mortem, post mortem, estampillament de canals, caps, llengües, pulmons, fetges i d’altres es fixen, per cada animal sacrificat en els establiments o les instal·lacions degudament autoritzats, amb els imports que es determinen en el quadre següent: Ptes/canal 3.1. Boví 3.1.1 Major, amb més de 218 kg 324 3.1.2 Menor, amb menys de 218 kg 180 3.2 Solípede equí 317 3.3 Porquí 3.3.1 Comercial de més de 25 kg 93 3.3.2 Garrí de menys de 25 kg 36 3.4 Oví, cabrum i altres remugants 3.4.1 Amb més de 18 kg 36 3.4.2 Entre 12 i 18 kg 25 3.4.3 De menys de 12 kg 12 3.5 Aviram, conills i caça menor 3.5.1 Aviram pesant, conills i caça menor de ploma i pèl amb més de 5 kg 2,90 3.5.2 Aviram jove d’engreix, conills i caça menor de ploma i pèl, entre 2,5 i 5 kg 1,40 3.5.3 Pollastres i gallines de carn i altre aviram jove d’engreix, conills i caça menor de ploma i pèl, amb menys de 2,5 kg 0,70 3 de 8 3.5.4 Gallines de reposició 0,70 3.5.5 Guatlles, pollastrons i perdius 0,40 Els pesos que s’esmenten es refereixen a canals. Quan la prestació del servei d’inspecció ante mortem d’aviram sigui feta pels veterinaris habilitats a l’explotació, les tarifes fixades en el punt 3.5 es redueixen en un 20%. 4. Especejament: per a les operacions d’especejament, la quota es determina segons el nombre de tones sotmeses a l’operació d’especejament. Amb aquests darrers efectes, es pren com a referència el pes real de la carn abans d’especejar-la, incloent-hi els ossos. La quota relativa a les inspeccions i els controls sanitaris en les sales d’especejament, incloent-hi l’etiquetatge i el marcatge de les peces obtingudes de les canals, es fixa en 216 pessetes per tona. 5. Emmagatzematge: per a les operacions d’emmagatzamatge, la quota es determina segons el nombre de tones sotmeses a l’operació d’emmagatzamatge. Amb aquests efectes, es pren com a referència el pes real de la carn entrada, incloent-hi els ossos. La quota relativa al control i la inspecció de les operacions d’emmagatzamatge es fixa en 216 pessetes per tona, sense perjudici d'allò que estableix l’annex de la Directiva 96/43/CE. Art. 8è. Acumulació de quotes. Si en un mateix establiment es fan de forma integrada totes o algunes de les fases de producció a què es refereix l’article 2n., apartats a), b) i c), les quotes meritades s’han d’acumular d’acord amb les regles següents: a) En el cas que en el mateix establiment s’efectuïn operacions de sacrifici, especejament i emmagatzematge, s’apliquen els criteris següents per a l’exacció i meritació de la taxa: Primer. La taxa a percebre coincideix amb l’import acumulat de les quotes tributàries meritades per les operacions esmentades fins a la fase d’entrada al magatzem, incloent-hi aquesta. Segon. Si l’import de la quota percebuda en la fase de sacrifici cobreix igualment la totalitat de les despeses d’inspecció per operacions d’especejament i control d’emmagatzematge, no es percep cap altra quantitat en concepte de taxa per aquestes darreres operacions esmentades. b) Si en un mateix establiment concorren únicament operacions de sacrifici i d’especejament i l’import de la quota percebuda en la fase de sacrifici cobreix igualment la totalitat de les despeses d’inspecció per les operacions d’especejament, no es percep cap altra quantitat en concepte de taxa per aquestes operacions. c) En el cas que en un mateix establiment es facin només operacions d’especejament i emmagatzematge, no es merita la quota relativa a inspeccions i controls sanitaris per l’operació d’emmagatzematge. S’entén com un mateix establiment aquell que és integrat per diferents instal·lacions annexes o pròximes, dedicades a les fases successives de producció a què fa referència l’article 2. En aquest cas, i a l'efecte d’acumulació de quotes, les 4 de 8 instal·lacions situades dins la Unitat Alimentària de Mercabarna es consideren un mateix establiment. Art. 9è. Quota per la investigació de residus. 1. Pel control de determinades substàncies i la investigació de residus en animals vius destinats al sacrifici i de les carns incloses en l’objecte d’aquesta taxa, practicades segons els mètodes d’anàlisi establerts per les reglamentacions tècniques sanitàries relatives a la matèria, dictades per l’Estat o catalogades de compliment obligat en virtut de normes de la Unió Europea, es percep una quota de 216 pessetes per tona resultant de l’operació de sacrifici, d’acord amb les regles que regulen la liquidació de quotes, tot i que l’operació es faci per mostreig. Alternativament, l’import de la quota a percebre es pot fixar amb referència als pesos mitjans a nivell estatal de les canals obtingudes del sacrifici d’animals, d’acord amb l’escala següent: Unitat Quota per unitat Pessetes 1.1. Boví 1.1.1 - Major, amb més de 218 kg per canal 55 1.1.2 - Menor, amb menys de 218 kg per canal 38 1.2 Solípede equí 32 1.3 Porquí 1.3.1 - Comercial de més de 25 kg per canal 16 1.3.2 - Garrí de menys de 25 kg per canal 4,2 1.4 Oví, cabrum i altres remugants 1.4.1 - Amb més de 18 kg per canal 4 1.4.2 - Entre 12 i 18 kg per canal 3,2 1.4.3 - Menys de 12 kg per canal 1,4 1.5 Aviram, conills i caça menor 1.5.1 - Aviram, conills i caça menor 0,35 1.5.2 - Guatlles, pollastrons i perdius 0,20 2. L'ingrés de la quota corresponent i les despeses de la tramesa de mostres de carns o vísceres per a analitzar-les, un cop seleccionades pel personal tècnic facultatiu, són a càrrec de qui sol·licita aquestes anàlisis. 5 de 8 3. La quota pel control de determinades substàncies i residus en productes d’aqüicultura es fixa en 16 pessetes per tona comercialitzada. 4. La quota per la investigació de substàncies i residus en la llet i productes lactis es fixa en 3,20 pessetes per cada 1.000 litres de llet crua utilitzada com a primera matèria. No es paga la quota quan el volum total de llet crua utilitzada com a primera matèria durant el termini objecte de la liquidació sigui inferior als 350.000 litres. 5. La quota pel control de determinades substàncies i residus en ovoproductes i mel es fixa en 3,20 pessetes per tona. 6. Les operacions de control i investigació de residus poden portar-se a terme de manera aleatòria. El mostreig aleatori pot ocasionar que, durant un període, en alguns establiments no es recullin mostres. Malgrat això, si l’execució del pla establert per la normativa vigent es fa efectiva amb caràcter general, el fet imposable establert per l’article 3er s’entén que és produït. Art. 10è. Normes de gestió, liquidacions i tramitació. 1. Els titulars dels establiments dedicats al sacrifici d’animals poden deduir el cost de les bestretes del personal auxiliar i ajudants, el qual no pot superar la xifra de 484 pessetes per tona per als animals d’abastament i de 152 pessetes per tona per a l’aviram, els conills i els animals de caça menor. Aquesta deducció només es pot aplicar quan el servei s’ha prestat de forma efectiva i prèvia sota la dependència i el control dels serveis veterinaris oficials. A aquest efecte, es pot computar la reducció aplicant-hi les quanties següents per unitat sacrificada: Costos de les bestretes màximes per a auxiliars i ajudants (imports per unitat sacrificada) 6 de 8 Unitat Pessetes 1.1 Boví 1.1.1 - Major, amb més de 218 kg per canal 125 1.1.2 - Menor, amb menys de 218 kg per canal 86 1.2 Solípede equí 70 1.3 Porquí 1.3.1 - Comercial de més de 25 kg per canal 36 1.3.2 - Garrí de menys de 25 kg per canal 10 1.4 Oví, cabrum i altres remugants 1.4.1 - Amb més de 18 kg per canal 9 1.4.2 - Entre 12 i 18 kg per canal 7,3 1.4.3 - Menys de 12 kg per canal 3,2 1.5 Aviram, conills i caça menor 1.5.1 - Aviram, conills i caça menor 0,25 1.5.2 - Guatlles, pollastrons i perdius 0,10 2. La liquidació i l’ingrés de la taxa són efectuats pel subjecte passiu mitjançant autoliquidació trimestral abans del dia 20 dels mesos de gener, abril, agost i octubre. L’import de cada autoliquidació correspon a la quantitat meritada dins el trimestre anterior. 3. Els obligats al pagament de les taxes han de traslladar-les a les persones interessades, i n´han de carregar l´import total en les corresponents factures i practicar les liquidacions procedents d´acord amb el que estableixen els articles anteriors. Les liquidacions han d´ésser enregistrades en un llibre oficial habilitat a aquest efecte i autoritzat pel Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya. L’omissió d’aquest requisit dóna lloc a la imposició de les sancions d’ordre tributari que corresponguin, amb independència de les que es puguin determinar en tipificar les conductes dels titulars de les explotacions dins l’ordre sanitari. 4. L’òrgan gestor ha de practicar la liquidació provisional d’ofici si el subjecte passiu no compleix la seva obligació d’autoliquidar la taxa en els terminis establerts i no atén el requeriment de l’Administració per a la presentació de l’autoliquidació esmentada, tot això sense perjudici de la incoació del corresponent expedient sancionador, si escau. Aquesta liquidació provisional determina el deute tributari estimat, tenint en compte les dades, els elements, els antecedents o els signes de què disposi l’Administració. 5. La liquidació provisional d’ofici és immediatament executiva, sense perjudici dels recursos i de les reclamacions que s’hi puguin interposar. L’Administració pot procedir ulteriorment a la comprovació administrativa del fet imposable i de la valoració corresponent, i ha de practicar les liquidacions definitives que procedeixin. Art. 11è. Infraccions i sancions. Cal atenir-se a allò que disposa l'Ordenança fiscal general. 7 de 8 Art. 12è . Aquesta ordenança queda supeditada a allò que estableixin les normes jurídiques en matèria d’aquesta taxa que estableixi la Generalitat de Catalunya. Art. 13è. Data d'aprovació i vigència. Aquesta Ordenança, aprovada definitivament pel Consell Plenari amb data 22 de desembre, començarà a regir l’1 de gener del 2000 i es mantindrà vigent mentre no se n'acordi la modificació o derogació. DISPOSICIÓ ADDICIONAL Les modificacions que es puguin produir per raó la Llei de taxes de la Generalitat de Catalunya o qualsevol altra norma de rang legal que afectin qualsevol element d'aquesta taxa seran d’aplicació automàtica dins l’àmbit de la present Ordenança. 8 de 8