1¢ 4 / 3 / 2001 ¢BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA ¢Núm. 63 / Pàg. 35¢ ¢#Administració Local¢ MATRICULA§ ARTICLE§TIPUS§ADREÇA§ DATA§ HORA§INFRACTOR§ IMPORT# MATRICULA§ ARTICLE§TIPUS§ADREÇA§ DATA§ HORA§INFRACTOR§ IMPORT# B-£ 8740-£ JN§ 9430§ L§ CL QUEVEDO,51§ 09/11/2000§ 07:00§ YE*, SHUMEI§ 5,000# B-£ 6304-£ HK§ 9439§ L§ CL MARINA,60§ 25/01/2001§ 09:50§ ZAMORA*SANTOS, MIGUEL§ 4,000# B-£ 6419-£ VV§ 9415§ G§ AV CARITG,0§ 17/01/2001§ 16:00§ YE*, XIANGBIAO§ 15,000# B-£ 1181-£ VM§ 9415§ G§ CL EDUARD MARISTANY,0§ 17/01/2001§ 19:38§ ZARAGOZA*GALLEGO, PEDRO§ 15,000# B-£ 3643-£ NW§ 14601§ L§ CL VIA AUGUSTA,0§ 17/01/2001§ 16:50§ YE*, ZHENHUA§ 13,000# B-£ 8682-£ WG§ 9415§ G§ CL ALEMANYA,26§ 04/10/2000§ 13:05§ ZHOU*, DAZHENG§ 15,000# B-£ 7269-£ WK§ 9415§ G§ CL FRANCESC LAYRET,65§ 02/11/2000§ 15:35§ ZACARES*EGEA, JOAQUIN§ 15,000# B-£ 3152-£ EM§ 9423§ L§ CL RUPERTO CHAPI,5§ 23/01/2001§ 08:20§ ZURIAGA*BAIXAULI, JOAQUIN MARI§ 5,000# B-£ 7269-£ WK§ 9425§ L§ CL FRANCESC LAYRET,42§ 21/11/2000§ 15:35§ ZACARES*EGEA, JOAQUIN§ 6,000# B-£ 872057-£ § 9415§ G§ CL EDUARD MARISTANY,0§ 02/10/2000§ 19:00§ ZURITA*MURCIA, MANUEL§ 15,000# B-£ 9456-£ JW§ 9414§ L§ CL GUASCH,0§ 18/01/2001§ 17:15§ ZAFERLAMP S A**, *§ 9,000# Badalona, 1 de març de 2001.# El Regidor de l’Àrea d’Hisenda, José Manuel Sánchez Rodríguez. # 022001004103 A Badia del Vallès# nions de l’Ajuntament (Av. Burgos, s/n).# 7. Els establiments especialistes amb zona Badia del Vallès, 8 de març de 2001.# de degustació de superfície fins un 40% de la ANUNCI# L’Alcalde, José Luis Jimeno Sáez.# total de l’establiment hauran de tenir serveis sanitaris per a ús dels seus clients; accessibili- La Comissió de Govern en la sessió que va 022001004539 tat i supressió de barreres arquitectòniques i tenir lloc el 28 de febrer de 2001 va acordar A mesures de seguretat adients a la superfície i aprovar els plecs de condicions que han de aforament de la zona de degustació. # regular l’adjudicació de l’arrendament mit- jançant subhasta pública i tramitació urgent Art. 48 a 59# del local número 103, per quina raó, resten Barcelona Es modifiquen els articles 48 a 59 que pas- # exposades al públic durant un termini de sen a formar part del Capítol V, amb el quinze dies hàbils als efectes d’examen i ANUNCI# següent redactat:# reclamacions, mitjançant anuncis al BUTLLETÍ “Article 48# OFICIAL DE LA PROVÍNCIA i al Diari Oficial de la El Consell Municipal en sessió de 16 de Generalitat de Catalunya. febrer de 2001 ha aprovat definitivament les Màquines expenedores d’aliments # # Simultàniament, s’anuncia la licitació següents modificacions de l’Ordenança d’es- Definició.# corresponent, la qual quedarà suspesa així tabliments i centres de comerç alimentari de Són tots aquells mecanismes automàtics com la presentació de les proposicions, cas Barcelona:# que es poden emprar per a obtenir qualsevol de presentar-£ se reclamacions, fins al dia Art. 1# tipus d’aliment en qualsevol estat físic o de següent a la resolució d’aquelles.# Es substitueix “capacitat de tutela de l’A- preparació.# CONDICIONS# juntament sobre l’activitat comercial ali- Article 49# mentària com llicències, inspeccions i san- Objecte: Adjudicació en règim d’arrenda- Característiques# cions” per “potestats administratives de l’A- ment de dos locals comercials:# juntament sobre l’activitat comercial ali- 1. Tant si estan ubicades dins d’una botiga -£ Local núm. 103, Av. Mediterrània, núm. mentària” . d’alimentació com si ho estan en un altre # 13.# recinte com polisportius, cinemes, centres de Art. 4 # Tràmit, procediment i forma d’adjudica- treball, estacions i similars, queden subjectes ció: Es substitueix “una sola llicència d’obertu- # a les prescripcions d’aquesta ordenança que a) Tramitació: Urgent. ra” per “una sola llicència o comunicació”.# # els resultin d’aplicació.# b) Procediment: Obert.# Art. 9# 2. A més, hauran de reunir les condicions c) Forma: Subhasta.# Es substitueix “llicències municipals” per següents:# Preu base de la licitació: Millorable a “llicències o comunicacions”. Estaran ubicades en un espai diferenciat # l’alça. d’aquell on es realitza l’activitat específica # Art. 13# Local núm. 103: 750.000 ptes. del local (com sales de projecció, oficines, # S’afegeix al punt 2 un apartat amb lletra recintes d’entrenament o pràctica d’esports, Garanties:# d):# etc.).# a) Provisional: 2 per cent sobre el tipus de “d) Les obertures d’entrada/sortida a l’esta- Si estan ubicades en zones de pas, hauran licitació.# bliment hauran d’estar proveïdes de portes de respectar les normes de seguretat relatives Presentació de proposicions: En el termini que romandran tancades”.# a passadissos protegits, vestíbuls previs a de 26 dies hàbils a comptar des de l’endemà S’afegeix un punt 6:# escales o ascensors i passos d’evacuació. No de l’última publicació d’aquest anunci, en “6. La zona compresa entre les caixes de es podran ubicar en vestíbuls d’accés a ser- hores d’atenció al públic (de dilluns a diven- cobrament i les portes de sortida no podrà veis sanitaris.# dres, laborables, de 9 a 14.30 hores), a les utilitzar-£ se per a cap activitat comercial o de Sempre que estiguin proveïdes d’alguna oficines municipals (Av. Burgos, s/n) Tel. serveis.”# font d’escalfament hauran de comptar amb 7182216.# Art. 39# protecció especial per a evitar accidents.# Documentació a presentar: La que s’indica S’afegeixen 2 punts: # Tots els aliments hauran d’expendre’s al Plec de condicions, i que està a disposició 6. Si la zona de degustació ocupa més del envasats i amb informació relativa a denomi- dels interessats a les oficines municipals, en 40% de la superfície total de l’establiment nació del producte, data de caducitat i deno- horari d’atenció al públic.# (entenen per superfície total la suma de la minació i domicili de l’expenedor. S’excep- Obertura de pliques: A les 12 hores del dia superfície neta de venda corresponent a l’es- tuen els supòsits de begudes de preparació al següent hàbil al de la finalització de la pre- pecialitat i la destinada a degustació), l’esta- moment.# sentació de proposicions, a la Sala de reu- bliment haurà d’obtenir també llicència o Aquestes instal·lacions hauran d’estar comunicació de restauració.# dotades dels mitjans adequats per a l’emma- ¢Núm. 63 / Pàg. 36¢ ¢BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA 1¢ 4 / 3 / 2001 ¢#Administració Local¢ gatzematge i l’eliminació higiènica de mate- Article 55# perimetral dels recintes corresponents als rial de rebuig.# Envasos llocs de venda de forma que es determini # Article 50# exactament la superfície destinada a zona de Els envasos que utilitzi el comerciant per a pas i a venda.# Prohibicions # la venda de menjar preparat al seu obrador Així mateix, serà necessari la presentació Es prohibeix la instal·lació d’aquestes hauran de portar una etiqueta on constin les de plànol on figuri la distribució de superfí- màquines en botigues de venda de qualsevol dades següents:# cies per a la resta d’establiments comercials producte que no sigui l’alimentari.# El seu nom i domicili.# alimentaris. # Article 51 Els productes emprats en l’elaboració.# # 2. Els comerços obligats a tenir zona de La data límit de consum o data de caduci- càrrega i descàrrega que s’instal·lin en un Botigues de plats preparats# tat.# local ja existent, hauran de presentar un cer- Definició.# La zona corresponent a la venda dels pro- tificat de solidesa i idoneïtat signat per facul- Són tots aquells comerços l’única activitat ductes no cuinats/precuinats haurà de sotme- tatiu competent.# dels quals és la venda d’aliments d’origen tre’s a la legislació general relativa a horaris 3. En el tràmit de llicència es demanarà, animal i vegetal, cuinats o precuinats mit- comercials.# preceptivament, informe dels òrgans munici- jançant mescla o condimentació, per a ser Article 56# pals competents en matèria de comerç i con- consumits directament o previ tractament domèstic addicional. Ubicació d’aparells sum. Aquest informe serà relatiu al compli- # # ment de la normativa que regula el comerç Article 52 Qualsevol aparell utilitzat en el procés de # alimentari per part del comunicant per a l’o- preparació dels aliments (com rostidors) hau- bertura d’establiments de superfície superior Característiques# ran d’estar situats a l’obrador. # a 119 m2. També s’haurà de demanar infor- La superfície mínima neta de venda serà Article 57# me a l’òrgan competent en matèria d’higiene de 30 m2 (superfície neta de venda és la defi- dels aliments.”# nida a l’article 3 d’aquesta ordenança). Entre Classes de cuinats# Article 68# el mostrador i la porta de sortida haurà de En els productes cuinats podem diferenciar quedar un espai lliure mínim per a circulació dues situacions:# A l’apartat II, es modifica la redacció dels del públic de 15 m2 . # El cuinat per a consum immediat s’ha de punts 1 i 2:# 1. Manca de comunicació prèvia a l’exer- Article 53 vendre el mateix dia de la seva preparació.# # El cuinat refrigerat en un termini de cinc cici de l’activitat o a la seva modificació o Productes a la venda# dies.# ampliació de qualsevol tipus. # Podran vendre aliments dels grups d’espe- Article 58 2. No ajustar-£ se l’activitat desenvolupada # cialitats 1.1, 1.2, 2, 3 i 4 de l’Annex I d’a- a la descripció continguda en la documenta- questa ordenança sempre que hagin sofert un Repartiment# ció presentada en l’acte de comunicació.”# procés de transformació o d’elaboració del El repartiment a domicili de part dels pro- Disposicions Transitòries # qual resulti un plat preparat. Així mateix ductes que elaborin, no modificarà la classifi- S’afegeix un paràgraf a la Disposició Tran- podran vendre gelats.# cació d’aquests establiments. # sitòria Tercera :# Per a la venda, sense procés d’elaboració Article 59# “Excepció feta de les botigues de menjar o transformació, dels productes contemplats Autorització cuinat/precuinat que serà de dos anys.”# en una o varies especialitats de l’esmentat # S’afegeix una Disposició Transitòria Quar- Annex I, s’hauran d’acomplir els requisits En aquests establiments no està autoritza- ta:# següents: da la degustació dels productes a la venda. # # “No serà d’aplicació el capítol VI d’aques- A. Superfície mínima que s’obtindrà d’a- La degustació a l’establiment suposarà la ta ordenança fins que no entri en vigor l’Or- plicar el 75% a la xifra resultant de sumar la seva classificació com a establiment de res- denança Municipal d’Activitats i d’Interven- superfície corresponent a cada especialitat i tauració. “# ció Integral de l’Administració Ambiental. els 30 metres del cuinat/precuinat.# Article 60# Mentrestant serà d’aplicació el capítol VI de B. Autorització per a cada especialitat ali- Conserva la mateixa redacció de l’antic l’Ordenança d’Establiments i Centres de mentària a la venda.# article 48.# Comerç Alimentari aprovada per acord del La zona corresponent a la venda dels pro- Articles 61 i 62# Consell Plenari de 26-£ 3-£ 99.”# ductes no cuinats/precuinats haurà de sotme- Quedaran redactats de la següent manera:# Barcelona, 1 de març de 2001.# tre’s a la legislació general relativa a horaris “Article 61# El Secretari general, Francesc Lliset i comercials.# Borrell.# Article 54 Remissió# # La forma com es desenvoluparà aquesta 022001004206 Comercialització# intervenció serà la regulada a l’Ordenança A Es poden comercialitzar productes elabo- Municipal d’Activitats i d’Intervenció Integral rats pel propi establiment o per altre establi- de l’Administració Ambiental.# ment provist de l’autorització pertinent.# Article 62# En el primer supòsit el local haurà de dis- Barcelona# posar d’un obrador per a la manipulació i Particularitats# preparació dels aliments. La superfície míni- 1. A la sol·licitud de CPA i GPA S’haurà EDICTE# ma serà de 10 m2 i es situarà en un espai d’adjuntar el plànol de planta on consti la D’acord amb allò prescrit a l’article 93.2 annex a la botiga, però independent d’aques- distribució projectada per als llocs que s’han del Text Refós de la Llei de Contractes de les ta i separat per portes. Tindrà el mateix trac- d’instal·lar en el recinte, s’assenyalarà el Administracions Públiques, s’ha adjudicat per tament que la cuina dels establiments de res- número ordinal que correspongui a cadas- la modalitat de concurs el següent contracte:# tauració als plans d’usos.# cun, la classe de comerç a que es destina, Núm. Contracte: 00003739. Objecte: Neteja En el segon supòsit el comerciant haurà de l’emplaçament de les cambres o magatzems de pintades i graffittis, eliminació de car- vetllar per què a l’envàs dels productes figuri, respectius, la situació dels serveis i altres ele- tells i retirada de pancartes a la ciutat de especialment, el nom i domicili de l’elabora- ments necessaris, amb expressió de les seves Barcelona. (exp. 363/2000). Adjudicatari: dor, la data de preparació del producte i la respectives superfícies o dimensions. # UTE. Cooperativa de Usuarios del Servicio data de caducitat.# S’assenyalarà en aquest plànol la línia de Limpieza Pública Domiciliaria de Bar-