Tot a punt perquè el nou Mercat de Santa Caterina obri el 10 de maig Tot a punt perquè el 10 de maig el nou Mercat de Santa Caterina comenci a caminar. El nou equipament obrirà al públic amb un total de setanta establiments comercials i una superfície de 3.000 m2. La remodelació, a càrrec del taller d'Enric Miralles Benedetta Tagliabue, vol recuperar per a la ciutat el color i la vitalitat de les antigues places de vendre i ha de servir de motor per a la revitalització de l'entorn. Activitats organitzades per l'associació de comerciants. Motor de transformació del barri. El primer mercat cobert de Barcelona. Veure el vídeo de l'acte. UN EQUIPAMENT DEL SEGLE XXI La rehabilitació del Mercat de Santa Caterina no només ha servit per incorporar-hi totes les noves tecnologies de servei i confort, sinó que també definirà una nova manera d’entendre les funcions que pot oferir un mercat el segle XXI. Qualitat, atenció i especialització són les tres premisses bàsiques. L'aparcament soterrat i la recollida pneumàtica EL COLOR I LA VITALITAT DE LES VELLES PLACES DE VENDRE Situat en el casc històric de Barcelona, la remodelació del Mercat de Santa Caterina, a càrrec del taller d'Enric Miralles i Benedetta Tagliabue, vol recuperar per a la ciutat el color i la vitalitat de les antigues places de vendre. L'element més emblemàtic del projecte arquitectònic és una acolorida coberta de mosaic de ressonàncies gaudinianes feta amb 325.000 peces i que vol reproduir els colors de les parades de verdura. L'APLEC DEL CARGOL REUNEIX UN MILER DE PERSONES A LA BOQUERIA Un miler de persones van participar dissabte 7 de maig al Mercat de la Boqueria en la celebració de Aplec del Cargol de Lleida. L'activitat, organitzada per Mercats de Barcelona s'emmarca dins el programa Cuines de Catalunya de l'Any de la Gastronomia. És el primer cop que l'emblemàtic aplec s'ha celebrat a la ciutat de Barcelona. Emotiu comiat a la carpa BREUS LLIÇÓ MAGISTRAL DELS CUINERS JORDI LA BOQUERIA JA TÉ UNA 'CUINABOTIGA' VILÀ (ALKIMIA) I JORDI ANGLÍ (CINC SENTITS) A L'ABACERIA Es diu Foc Boqueria i, segons sembla, és la primera 'cuinabotiga' de Catalunya. Un concepte La primera classe magistral de Cuina al Mercat innovador provinent de Nova York que aglutina va resultar un èxit. Els cuiners Jordi Anglí, cap tots aquells productes relacionats amb l'art de de cuina del restaurant Cinc Sentits de Barcelona, cuinar: un davantal, estris clàssics i moderns i, i Jordi Vilà, xef del restaurant Alkimia, reconegut fins i tot, joies amb algun element culinari. amb 1 estrella Michelin, van captivar l'auditori del Mercat de l'Abaceria de Gràcia amb les seves Foc Boqueria s'afegeix a la llista d'espais explicacions. emblemàtics del mercat més conegut de Barcelona. MERCATS DE BARCELONA COL·LABORA EN LA SETMANA DE LA GASTRONOMIA MOR ANTONI GIMENO, PRESIDENT DEL BIOLÒGICA GREMI DE FRUITES I VERDURES El segon tinent d’alcalde i president de Mercats de Ha mort als 80 anys Antoni Gimeno, recentment Barcelona, Jordi Portabella, ha participat en la nomenat president del gremi de Fruites i presentació de la Segona Setmana de la Verdures. La seva trajectòria està íntimament Gastronomia Biològica i BioCultura que se lligada als mercats, concretament, al Mercat de celebrarà entre els dies 6 i 9 de maig al Palau Sant Andreu on havia exercit molts anys de Sant Jordi. L'acte s'ha fet al Mercat de la president i on havia dut a terme la seva activitat Boqueria. comercial. EDITA INFOMERCATS ONLINE Aquest missatge el facilita Mercats de Barcelona DEPT. DE COMUNICACIÓ IMMB Aquest missatge ha estat enviat a #email# Director: Jordi Tolrà Per cancelar el seu registre, faci click aquí Redacció: Isaac Salvatierra, Carmina Ruiz, Àngel Peix Llei de protecció de dades Edita: Institut Municipal de Mercats de Barcelona. Av. Icària, 145-147, 4a planta Tel 93 413 28 58 Fax 93 413 28 99