Browsing by Author Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Author Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 127  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
25-Jun-2019Actuacions per a l'ampliació i l'adequació d'una zona a la platja de Llevant amb accés permès a ciutadans amb gossos : annex estructuralBarcelona Cicle de l'Aigua, S.A.; TEAP, Arquitectura i Enginyeria, S.L.U.; Adserà Barral, Gerard
Nov-2021Anàlisi de l'estat actual de l'estructura existent dels pous i galeries que conformen el complex de captació d'aigua de la Torre de les aigües de Barcelona (c/ Roger de Llúria)Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.; Eskubi-Turró Arquitectes, S.L.P.
Oct-2019Anàlisi de la subestructura d'un mòdul de vigilància de platjaBarcelona Cicle de l'Aigua, S.A.; Eskubi-Turró Arquitectes, S.L.P.
May-2017Anàlisi de les causes dels moviments del terreny en l'entorn de la finca nº 155 del carrer Llull, BarcelonaBarcelona Cicle de l'Aigua, S.A.; Universitat Politècnica de Catalunya; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Espanya); Vázquez Suñé, Enric; Diviu, Marc; Botey, Joan
Dec-2019Anàlisi dels efectes jurídics de la nul·litat dels acords del Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona sobre els serveis inclosos en el cicle integral de l'aigua a l'empara dels quals fou constituïda la societat d'economia mixta "Aigües de Barcelona, Empresa Metropolitana de Gestió del Cicle Integral de l'Aigua, S.A."Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.; Menéndez y Asociados Abogados, S.L.
Oct-2017Caracterització hídrica dels parcs de Barcelona : informe finalBarcelona Cicle de l'Aigua, S.A.; Agromapping, S.L.; Akis International, S.L.; García Ruíz, Fran; Falguera Pascual, Víctor; Fonseca Salcedo, Francisco; Lordan Sanahuja, Joan; Montilla Prieto, Victor; Papió Toda, Josep
Nov-2021Codi ètic i de conducta BCASABarcelona Cicle de l'Aigua, S.A.
2014Comptes anuals 2013 de Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A. (juntament amb l’informe de l’auditoria)Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.; PricewaterhouseCoopers (Firma); Gabinete Técnico de Auditoría y Consultoría, S.A.
2015Comptes anuals 2014 de Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A. (juntament amb l’informe de l’auditoria)Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.
26-Jun-2017Comptes anuals 2016 de Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A. (juntament amb l'informe de l'auditoria)Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.
2018Comptes anuals 2017 de Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A. (juntament amb l'informe de l'auditoria)Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.; Faura-Casas Auditors Consultors, S.L.
2019Comptes anuals 2018 de Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A. (juntament amb l'informe de l'auditoria)Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.; Faura-Casas Auditors Consultors, S.L.
2020Comptes anuals 2019 de Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A. (juntament amb l’informe de l’auditoria)Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.; Faura-Casas Auditors Consultors, S.L.
2021Comptes anuals 2020 de Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.
2022Comptes anuals 2021 de Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.
2023Comptes anuals 2022 de Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.
Mar-2016El consum d'aigua a Barcelona: l'aprofitament i els usos dels recursos hídrics: informeBarcelona Cicle de l'Aigua, S.A.; Gerència d'Ecologia Urbana; Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans
Mar-2015El consum d'aigua a Barcelona: l'aprofitament i els usos dels recursos hídrics: informeÀrea de Medi Ambient i Serveis Urbans; Gerència d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat; Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.
2019El consum d'aigua de Barcelona : l'aprofitament i els usos dels recursos hídrics : any 2019Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.
2021El consum d'aigua de Barcelona : l'aprofitament i els usos dels recursos hídrics : any 2020Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.