Browsing by Author Col·lectiu Punt 6, S.C.C.L.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Author Col·lectiu Punt 6, S.C.C.L.

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
Dec-2017Col·locació de bancs al Districte de l’Eixample : informe estudi participatDistricte 2. Eixample; Col·lectiu Punt 6, S.C.C.L.
19-Sep-2016Eines i tècniques de dinamitzacióGerència de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència; Direcció de Serveis de Democràcia Activa i Descentralització; Col·lectiu Punt 6, S.C.C.L.; Delibera; Cooperativa ETCS; Everis Spain, S.L.; Fundació Desenvolupament Comunitari (Barcelona); Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia; Fundació Pere Tarrés; Lacol; Momentum Co; Pla Estel (Firma); Raons Públiques, S.C.C.L.; Urbaning (Firma); Barcelona Activa, S.A.; Mora Corominas, Arnau; Lacueva Rueda, Alicia
2016Informe final dels resultats del Procés Participatiu: Omplim de barri el mercat, Decidim els espais d'ús veïnal que hi haurà al nou mercat de Sant AntoniGerència de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència; Regidoria de Participació i Districtes; Col·lectiu Punt 6, S.C.C.L.
2018Procés participatiu : Criteris i propostes que puguin incorporar-se a la redacció del projecte executiu del nou espai públic de la Colònia Castells : informeGerència de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència; Regidoria de Participació i Districtes; Col·lectiu Punt 6, S.C.C.L.
2019Procés participatiu per a la definició d'usos veïnals de Palo Alto : resultats finalsRegidoria de Participació i Districtes; Gerència de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència; Col·lectiu Punt 6, S.C.C.L.
18-Jan-2021Recomanacions per integrar una perspectiva feminista interseccional en la mobilitat ciclista de BarcelonaDirecció de Serveis d'Estratègia Urbana; Gerència de l'Arquitecte/a en Cap; Direcció de Serveis de Mobilitat; Gerència de Mobilitat i Infraestructures; Gerència d'Àrea d'Ecologia Urbana; Direcció de Serveis de Gènere i Polítiques del Temps; Gerència Municipal; Tinència d'Alcaldia d'Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat; Guàrdia Urbana de Barcelona; Col·lectiu Punt 6, S.C.C.L.; Anaya, Esther