Browsing by Author Deloitte (Firma)

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Author Deloitte (Firma)

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
Apr-2021Barcelona Green Deal : a new economic agenda for Barcelona 2030Gerència d'Àrea d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica; Àrea d'Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda; Deloitte (Firma)
Apr-2021Barcelona Green Deal : una nova agenda econòmica per a la Barcelona del 2030Gerència d'Àrea d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica; Àrea d'Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda; Deloitte (Firma)
Apr-2021Barcelona Green Deal : una nueva agenda económica para la Barcelona del 2030Gerència d'Àrea d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica; Àrea d'Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda; Deloitte (Firma)
2010Comptes anuals 2009 de la Fundació Privada de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (juntament amb l’informe de l’auditoria)Fundació Privada de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; Deloitte (Firma)
2014Comptes anuals 2013 de la Fundació Joan Miró (juntament amb l’informe de l’auditoria)Fundació Joan Miró; Deloitte (Firma)
2017Comptes anuals 2016 de Fundació Joan Miró (juntament amb l’informe de l’auditoria)Fundació Joan Miró; Deloitte (Firma)
2015Conveni de col·laboració entre Barcelona Activa, Gremi d'Hotels de Barcelona, Diputació de Barcelona i Deloitte Consulting S.L. per al desenvolupament de la pimera edició del programa futurismeBarcelona Activa, S.A.; Gremi d'Hotels de Barcelona; Diputació de Barcelona; Deloitte (Firma)
2008Cuentas anuales 2007 de Inversiones Técnicas Urbanas, S.L. y Sociedades Dependientes (junto con el informe de auditoría)Inversiones Técnicas Urbanas, S.L.; Deloitte (Firma); Mémora Servicios Funerarios, S.L.
2012Cuentas anuales 2011 de Ecoparc de Barcelona, S.A. (junto con el informe de auditoría)Ecoparc de Barcelona, S.A.; Deloitte (Firma)
2017Cuentas anuales 2016 de la Fundación Privada Centro de Estudios Internacionales (junto con el informe de auditoria)Fundación Privada Centro de Estudios Internacionales; Deloitte (Firma)
2019Estudi d'impacte del MWC i del llegat de la Mobile World Capital BarcelonaGerència d'Àrea d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica; Barcelona Activa, S.A.; Deloitte (Firma)
Nov-2022Estudi d’impactes de les mesures del CECORE 2020-2021Gerència d'Àrea d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica; Deloitte (Firma); Barcelona Activa, S.A.; Turisme de Barcelona; Barcelona de Serveis Municipals, S.A. (BSM); Institut Municipal de Mercats (Barcelona); Mercabarna, S.A.
Nov-2022Estudi d’impactes de les mesures del CECORE 2020-2021 : resum executiuGerència d'Àrea d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica; Deloitte (Firma); Barcelona Activa, S.A.; Turisme de Barcelona; Barcelona de Serveis Municipals, S.A. (BSM); Institut Municipal de Mercats (Barcelona); Mercabarna, S.A.
2014Ocupacions més demandades al sector del comerçBarcelona Activa, S.A.; Deloitte (Firma)
2015Ocupacions més demandades als sectors econòmics : informe global 2014Deloitte (Firma); Ajuntament de Barcelona; Barcelona Activa, S.A.