Browsing by Author Doymo, S.A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Author Doymo, S.A.

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
12-Apr-2017Enquestes vinculades a l'informe aforaments del Park Güell - març 2017Barcelona de Serveis Municipals, S.A. (BSM); Doymo, S.A.
Feb-2019Estudi d'avaluació de la mobilitat generada per a la modificació del PGM a l'àmbit de La Model de BarcelonaGerència d'Ecologia Urbana; Doymo, S.A.
Apr-2021Estudi d'avaluació de la mobilitat generada per a la modificació puntual del Pla General Metropolità del barri de La Clota : reordenacióGerència d'Urbanisme; Doymo, S.A.; Pérez, Juan Manuel; Márquez, Antoni; Cáceres, Daniel
Dec-2022Estudi d'avaluació de la mobilitat generada per l'estudi previ del nou equipament al carrer Ribalta nº 10 al Districte de les CortsDistricte 4. Les Corts; Doymo, S.A.
16-Mar-2018Estudi de mobilitat de la Travessera Gràcia entre els carrers Calvet i CartagenaGerència d'Ecologia Urbana; Doymo, S.A.; Soler Grima, David; Márquez, Antonio; Ferreira, Raquel
Dec-2019Estudi de mobilitat de la zona centre de la ciutat de Barcelona : Pla BCNTREGerència de Mobilitat i Infraestructures; Doymo, S.A.
Jun-2023Estudi de mobilitat escolar : Districtes de Les Corts i Sarrià-Sant GervasiGerència de Mobilitat i Infraestructures; Doymo, S.A.
14-Jun-2023Estudi mobilitat de les obres previstes a l'entorn de la Plaça Espanya (2023-2025-2028)Gerència de Mobilitat i Infraestructures; Doymo, S.A.
2017Estudi per l'evaluació del volum existent d'indisciplina en l'estacionament fora plaça a la ciutat de Barcelona, per conèixer quin és el grau existent d'indisciplina i l'evolució del mateix.Barcelona de Serveis Municipals, S.A. (BSM); Doymo, S.A.
26-Jun-2017Estudi zona bus Sagrada FamíliaBarcelona de Serveis Municipals, S.A. (BSM); Doymo, S.A.
Apr-2017Informe client invisible als aparcaments municipals de REGESABarcelona de Serveis Municipals, S.A. (BSM); Doymo, S.A.
Jun-2017Informe dels resultats de l'estudi de client invisible a la Unitat de Grues de BSMBarcelona de Serveis Municipals, S.A. (BSM); Doymo, S.A.
Feb-2019Modificació puntual del Pla General Metropolità : la Clota reordenacióGerència d'Ecologia Urbana; Pere Serra Arquitectura, S.L.P.; Doymo, S.A.
2023Servei d'assessoria tècnica per a l'obtenció d'aforaments de trànsit i recollida de dades de mobilitat i explotació de les mateixes a la ciutat de BarcelonaGerència d'Àrea de Mobilitat, Infraestructures i Serveis Urbans; Doymo, S.A.