Browsing by Author Institut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Author Institut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
1987Activitats experimentació física a l' escola Bressol Institut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)
1986Com pensem entre els dos i els quatre anysInstitut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)
1983Como piensa IsaacInstitut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)
1985Concepcions infantils sobre la digestió i explicar el movimentInstitut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)
1993E.B. Bellmunt "Taller de contes". Context infancia 91-92Institut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)
1992E.B. Forestier "Taller de titelles". Context infancia 91-92Institut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)
1990La investigació al servei de la renovació pedadògicaInstitut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)
1990Els progressos de la Júlia : 13 mesosInstitut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)
1990Els progressos de la Júlia : 18 mesosInstitut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)
1990Els progressos de la Júlia : 2 anysInstitut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)
1990Els progressos de la Júlia : 4 mesosInstitut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)
1990Els progressos de la Júlia : 6 mesosInstitut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)
1990Els progressos de la Júlia : 9 mesosInstitut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)
2003Un segle d'escola a BarcelonaInstitut Municipal d'Investigació en Psicologia Aplicada a l'Educació (Barcelona)