Browsing by Author Instituto Apolda, S.L.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Author Instituto Apolda, S.L.

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
Jun-2011Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Juny 2011Direcció de Comerç i Consum; Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Instituto Apolda, S.L.
Mar-2011Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Març 2011Direcció de Comerç i Consum; Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Instituto Apolda, S.L.
Sep-2011Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Setembre 2011Direcció de Comerç i Consum; Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Instituto Apolda, S.L.
2017Enquesta òmnibus municipal. Institut Municipal de Cultura. Del 15 de març al 6 d'abril de 2017Departament d'Estudis d'Opinió; Gabinet Tècnic de Programació; Gerència de Presidència i Economia; Institut de Cultura de Barcelona; Instituto Apolda, S.L.
2017Enquesta òmnibus municipal. Institut Municipal de Cultura. Del 27 de setembre al 30 d'octubre de 2017Departament d'Estudis d'Opinió; Gabinet Tècnic de Programació; Gerència de Presidència i Economia; Institut de Cultura de Barcelona; Instituto Apolda, S.L.
2017Enquesta òmnibus municipal. Institut Municipal de Cultura. Festival Grec. 2017Departament d'Estudis d'Opinió; Gabinet Tècnic de Programació; Gerència de Presidència i Economia; Institut de Cultura de Barcelona; Instituto Apolda, S.L.
2015Visitants al Parc d'Atraccions del Tibidabo. 2015Gabinet Tècnic de Programació; Departament d'Estudis d'Opinió; Barcelona de Serveis Municipals, S.A. (BSM); Instituto Apolda, S.L.