Browsing by Author Itik Consultoria de l'Esport i el Lleure, S.L.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Author Itik Consultoria de l'Esport i el Lleure, S.L.

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
Dec-2018Creació de l’Observatori de l’Esport de Barcelona : pautes per al seu disseny inicialInstitut Barcelona Esports; Itik Consultoria de l'Esport i el Lleure, S.L.
Mar-2020Enquesta de seguiment a entitats esportives en relació a les beques per activitats esportives fora de l’horari lectiu : informe de seguimentInstitut Barcelona Esports; Itik Consultoria de l'Esport i el Lleure, S.L.
Oct-2017Estudi de Valoració dels Campus Olímpia: Estiu 2017Institut Barcelona Esports; Itik Consultoria de l'Esport i el Lleure, S.L.
Dec-2022Estudi dels hàbits esportius de la població en edat escolar de la ciutat de BarcelonaInstitut Barcelona Esports; Itik Consultoria de l'Esport i el Lleure, S.L.; Viñas, Jordi; Baño, Gemma; Elizalde, Xavier; Garcia, Jana
Jan-2014Estudi dels hàbits esportius de la població en edat escolar de la ciutat de Barcelona : Curs escolar 2012-2013 : Resum executiuInstitut Barcelona Esports; Viñas, Jordi; Plans, Albert; Oliva, Sandra; Itik Consultoria de l'Esport i el Lleure, S.L.
Apr-2020Informe d'actualització del Pla d'Equipaments Esportius Municipals 2019-2035 i Mapa d'Instal·lacions Esportives del Municipi de Barcelona (MIEMB) : resum executiuInstitut Barcelona Esports; Itik Consultoria de l'Esport i el Lleure, S.L.
Feb-2022Informe sobre la demanda actual i futura dels equipaments esportius del districte de l'EixampleInstitut Barcelona Esports; Itik Consultoria de l'Esport i el Lleure, S.L.