Browsing by Author Raons Públiques, S.C.C.L.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Author Raons Públiques, S.C.C.L.

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
15-Dec-2023Conveni entre l'Ajuntament de Barcelona, Societat Catalana d'Educació Ambiental, Opcions de Consum Responsable SCCL, Espai Ambiental SCCL, Fundació Privada Catalana per a la prevenció de residus i el consum responsable, Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya, Associació de Turisme Sostenible Ethnic, Espai Tres-Territori i responsabilitat social, Naturalwalks, Raons Públiques SCCL, Som Natura, Peix al Plat, Animal Latitude, per a la col·laboració en el desenvolupament del Mapa Barcelona més sostenibleGerència de Serveis Urbans i Manteniment de l’Espai Públic; Societat Catalana d'Educació Ambiental; Espai Ambiental, S.C.C.L.; Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya; Espai TReS - Territori i Responsabilitat Social (Firma); Raons Públiques, S.C.C.L.; Opcions de Consum Responsable, S.C.C.L.; Fundació Privada Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable (REZERO); Aethnic. Associació de Turisme Sostenible; Naturalwalks; Som Natura; El Peix al Plat; Animal Latitude
May-2020Eina de cocreació d'espais lúdics amb infants i adolescents : guiaGerència d'Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI; Àrea d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat; Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI; Institut Infància i Adolescència de Barcelona; Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona; Raons Públiques, S.C.C.L.; Cortés Maurel, Emma; Gimber, Susana; Gener, Joan
19-Sep-2016Eines i tècniques de dinamitzacióGerència de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència; Direcció de Serveis de Democràcia Activa i Descentralització; Col·lectiu Punt 6, S.C.C.L.; Delibera; Cooperativa ETCS; Everis Spain, S.L.; Fundació Desenvolupament Comunitari (Barcelona); Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia; Fundació Pere Tarrés; Lacol; Momentum Co; Pla Estel (Firma); Raons Públiques, S.C.C.L.; Urbaning (Firma); Barcelona Activa, S.A.; Mora Corominas, Arnau; Lacueva Rueda, Alicia
2017Memòria del procés participatiu del Pla d’usos de Ciutat VellaGerència de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència; Regidoria de Participació i Districtes; Raons Públiques, S.C.C.L.
2018Pla d'equipaments de la zona centre de Sants-Montjuic : Hostafrancs, Sants, Sants-Badal, la Bordeta i la Font de la Guatlla : informe final del procés participatiuGerència de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència; Regidoria de Participació i Districtes; Raons Públiques, S.C.C.L.
May-2019Pla d'equipaments de la zona centre de Sants-Montjuïc 2019-2029 : barris de la Font de la Guatlla, Hostafrancs,la Bordeta, Sants-Badal i SantsDistricte 3. Sants-Montjuïc; Raons Públiques, S.C.C.L.
2020Pla d'equipaments de la zona centre de Sants-Montjuïc 2020-2023 : barris de la Font de la Guatlla, Hostafrancs, la Bordeta, Sants-Badal i SantsDistricte 3. Sants-Montjuïc; Raons Públiques, S.C.C.L.
2023Punts de participació a l'espai públic : accions de dinamització dels processos participatiusDepartament de Participació; Direcció de Serveis de Comunicació i Participació; Gerència d'Àrea d'Urbanisme i Habitatge; El Globus Vermell (Firma); Equal Saree (Firma); Raons Públiques, S.C.C.L.
Feb-2018Treball de camp per a l'estudi dels òrgans de participació i de govern : districtes de Sant AndreuGerència de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència; Raons Públiques, S.C.C.L.
2021Valoració de la iniciativa "Obrim els carrers" a l'eix Creu Coberta-carrer de Sants : estudi qualitatiu d'opinió ciutadanaDistricte 3. Sants-Montjuïc; Raons Públiques, S.C.C.L.
2021Valoració de la iniciativa "Obrim els carrers" a l'eix Creu Coberta-carrer de Sants : estudi qualitatiu d'opinió dels comerciantsDistricte 3. Sants-Montjuïc; Raons Públiques, S.C.C.L.