Browsing by Author Societat Orgànica +10, S.C.C.L.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Author Societat Orgànica +10, S.C.C.L.

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
Jan-2017Anàlisi d'escenaris de qualificació energètica d'edificis a Barcelona : estudi en edificacions de nova planta d'ús residencialAgència Local d'Energia de Barcelona; Societat Orgànica +10, S.C.C.L.
Jan-2017Anàlisi d'escenaris de qualificació energètica d'edificis a Barcelona : estudi en edificacions de nova planta d'ús terciariAgència Local d'Energia de Barcelona; Societat Orgànica +10, S.C.C.L.
2018Anàlisi quantitatiu i qualitatiu de l'impacte ambiental de les diverses alternatives d'actuació a les propostes de transformació de la ModelGerència d'Ecologia Urbana; Societat Orgànica +10, S.C.C.L.
Jan-2017Análisis de escenarios de calificación energética de edificios en Barcelona : estudio en edificaciones de nueva planta de uso ResidencialAgència Local d'Energia de Barcelona; Societat Orgànica +10, S.C.C.L.
Jan-2017Análisis de escenarios de calificación energética de edificios en Barcelona : estudio en edificaciones de nueva planta de uso TerciarioAgència Local d'Energia de Barcelona; Societat Orgànica +10, S.C.C.L.
2019Sessions de treball i reflexió sobre rehabilitació i eficiència energètica del parc d'edificis de Barcelona : resum executiuAgència Local d'Energia de Barcelona; Observatori de l'Energia de Barcelona; Gerència de Medi Ambient i Serveis Urbans; Societat Orgànica +10, S.C.C.L.; López Plazas, Fabián; Torrent Bescós, Lluís
May-2022Ventila per la teva Salut. Una guia bàsica de criteris i recomanacions per ventilar millor la nostra llar. Projecte HABITAS: Habitatge i Salut en temps de pandèmia i més enllàLópez Plazas, Fabián; Sáenz de Tejada, Carlota; Gerència d'Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; Societat Orgànica +10, S.C.C.L.; Fundación Privada Instituto de Salud Global Barcelona