Browsing by Author Spora Sinergies, S.C.C.L.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Author Spora Sinergies, S.C.C.L.

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
Aug-2017Avaluació del Circuit Barcelona contra la Violència Masclista : document de resultats i línies de milloraGerència de Drets Socials; Spora Sinergies, S.C.C.L.
Feb-2022Dones i Ciència a Barcelona : una anàlisi qualitativa dels factors que incideixen en la trajectòria de les investigadoresGerència d'Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; Spora Sinergies, S.C.C.L.; Faucha, Mireia; Balasch Domínguez, Marcel
Feb-2022Dones i Ciència a Barcelona : una anàlisi qualitativa dels factors que incideixen en la trajectòria de les investigadores : resum executiuGerència d'Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; Spora Sinergies, S.C.C.L.; Faucha, Mireia; Balasch Domínguez, Marcel
2019Informe de resultats: Avaluació del Programa Democràcia ActivaDirecció de Democràcia Activa i Descentralització; Spora Sinergies, S.C.C.L.
Mar-2022Mujeres y Ciencia en Barcelona. Un análisis cualitativo de los factores que inciden en la trayectoria de las investigadoras. Resumen ejecutivo.Spora Sinergies, S.C.C.L.
2017Programa Carolines. Proposta d'accions dirigides al col·lectiu de dones trans que exerceixen treball sexual (DTTS) a la ciutat de BarcelonaGerència de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència; Direcció de Serveis de Feminismes i LGTBI; Spora Sinergies, S.C.C.L.; Universitat de Vic. Càtedra Unesco Dones, desenvolupament i cultures
Feb-2018Salud y calidad de vida de las mujeres cuidadoras de familiares : resultados y valoración de los servicios municipales de apoyo a los cuidados : informe finalGerència de Recursos; Departament de Transversalitat de Gènere; Spora Sinergies, S.C.C.L.
Feb-2018Salut i qualitat de vida de les dones cuidadores de familiars : resultats i valoració dels serveis municipals de suport a les cures : informe finalGerència de Recursos; Departament de Transversalitat de Gènere; Spora Sinergies, S.C.C.L.
2019Sistema de seguiment i avaluació del Programa de Democràcia Activa : manual d'úsDirecció de Democràcia Activa i Descentralització; Gerència de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència; Spora Sinergies, S.C.C.L.
Mar-2022Women and Science in Barcelona - A qualitative analysis of the factors that influence the careers of women researcher - Executive Summary.Spora Sinergies, S.C.C.L.