Browsing by Subject Cementiri de Sant Gervasi (Barcelona)

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Subject Cementiri de Sant Gervasi (Barcelona)

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 43  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Barana d'un panteó, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Cadena a les escales d'un panteó, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
23-Apr-2003Cementiri de Sant GervasiProjecte de revisió del Catàleg Arquitectònic
2018Cementiri de Sant Gervasi [reportatge fotogràfic]Sales Encinas, Ramón
2017Detall d'elements decoratius en una columna, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall d'un test de ceràmica, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall d'una calavera a un panteó, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall d'una cornissa d'un panteó, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall d'una creu a una finestra, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall d'una creu decorativa, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall d'una escultura, al Cementiri de Sant Gervasi : mans juntesGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall d'una escultura, al Cementiri de Sant Gervasi : mà amb florsGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall de cascalls a una sepultura, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall de flors de ferro decoratives, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall de la columna d'un panteó, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall de la finestra d'un panteó amb vitrall, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall de la finestra d'un panteó, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall de panteó, al Cementiri de Sant Gervasi : ancla decorativaGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall de panteó, al Cementiri de Sant Gervasi : relleu en forma d'estrellaGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.
2017Detall de porta de ferro amb formes vegetals, al Cementiri de Sant GervasiGilaberte Redondo, Andreu; Cementiris de Barcelona, S.A.