Browsing by Subject Community television

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Subject Community television

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
30-Nov-2015El Comité Profesional de BTV pide la intervención de la síndica para conseguir una cobertura sin bloques en la televisión municipal durante las campañas electoralesSindicatura de Greuges de Barcelona
30-Nov-2015El Comité Professional de BTV demana la intervenció de la síndica per aconseguir una cobertura sense blocs a la televisió municipal durant les campanyes electoralsSindicatura de Greuges de Barcelona
2023Contracte programa entre l'Ajuntament de Barcelona i Informació i Comunicació de Barcelona, S.A. per a la gestió directa dels mitjans de comunicació local de BarcelonaAjuntament de Barcelona; Informació i Comunicació de Barcelona, S.A.
2006Conveni de col·laboració entre els titulars dels programes públics de televisió digital terrestre local del canal múltiple 26, referència TL01B, amb denominació "Barcelona", i la Xarxa Audiovisual Local -X.A.L.-, relatiu als aspectes comuns i, especialment, a la gestió del canal múltipleAjuntament de Barcelona; Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat; Ajuntament de Badalona; Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet; Ajuntament de Sant Adrià de Besòs; Xarxa Audiovisual Local, S.L.
12-Dec-2022Conveni de col·laboració entre l'ICUB i Informació i Comunicació de BarcelonaInstitut de Cultura de Barcelona; Informació i Comunicació de Barcelona, S.A.
20-Sep-2022Conveni entre l'ICUB i l'Associació Xarxa Audiovisual Comunitària (AXAC) pel finançament de les activitats de La Veïnal, una televisió comunitària i participativa de BarcelonaInstitut de Cultura de Barcelona; Associació Xarxa Audiovisual Comunitària (AXAC)
30-Oct-2014Denúncia davant la Comissió Europea per incompliment del dret comunitari en relació als criteris aplicats pel Regne d'Espanya en la tributació de l'IVA dels serveis públics televisió i ràdio [2014]Alcaldia
20-Jan-2017Estatuts d'Informació i Comunicació de Barcelona [2004 text refós] : modificació [2016-12-23]Ajuntament de Barcelona; Informació i Comunicació de Barcelona, S.A.
6-Jun-2008Reglament d'organització i funcionament del servei públic de televisió local de Barcelona (BTV) [2008]Ajuntament de Barcelona; Informació i Comunicació de Barcelona, S.A.
31-Jul-2014Reglament d'organització i funcionament del servei públic de televisió local de Barcelona (BTV) [2008] : modificació [2014-07-25]Ajuntament de Barcelona; Informació i Comunicació de Barcelona, S.A.