Browsing by Subject Internet

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Subject Internet

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 38  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Mar-2024Accions 2024-2027 pel benestar digital : eduquem i promovem un ús saludable de les pantalles en la infància i l'adolescència : mesura de governGerència d'Àrea de Cultura, Educació, Esports i Cicles de Vida; Gerència d'Àrea de Drets Socials, Salut, Cooperació i Comunitat; Àrea de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida
2000L'Ajuntament de Barcelona a un clic de distànciaAjuntament de Barcelona
2011Els arxius digitals : identifica'ls, crea'ls, comprimeix-los i descarrega'lsUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2005Carta dels drets dels ciutadans en la societat de la informació i del coneixementAjuntament de Barcelona
2005Carta dels drets dels ciutadans en la societat de la informació i del coneixement [versió en castellà]Ajuntament de Barcelona
2011Cerca de feina per Internet : recursos i eines per trobar ofertes de treballUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011Control parental i comerç electrònic : compra a internet amb seguretat i protegeix la navegació dels més petitsUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2010Càpsula de coneixement: l'ús de les eines 2.0 per a la recerca de feina i el desenvolupamentÀrea d'Hisenda i Promoció Econòmica; Barcelona Activa, S.A.
8-Feb-2016Declaració institucional per a garantir l'accés a una xarxa wifi lliure i de qualitatAjuntament de Barcelona
2011Eines de comunicació a Internet (I) : correu electrònic, fòrums i xatsUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011Eines de comunicació a Internet (II) : missatgeria instantània, telefonia IP i serveis interactius des del telèfon mòbilUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011Fonts d'informació i de subscripció : troba tot allò que et cal a InternetUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
28-Feb-2009Instrucció sobre l'ús de sistemes i tecnologies de la informació i comunicació per part del personal al servei de l'Ajuntament de BarcelonaGerència de Recursos Humans i Organització
2011Internet i la navegació web : mou-te per la xarxa i explora'n els contingutsUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2014Internet no és tan virtual com semblaFàbrica del Sol (Barcelona); Gerència d'Hàbitat Urbà
20-Mar-2024L’Ajuntament destina 6M d’euros per promoure l’ús saludable de les pantalles en infants i adolescentsDirecció Tècnica de Premsa; Gerència de Serveis Generals
2010Memòria 2009Fundació Privada I2CAT Internet i Innovació Digital a Catalunya
2005El model Barcelona d'administració electrònicaRodríguez Bermúdez, José Ramón; Ajuntament de Barcelona
2011Mostra el teu perfil professional a la xarxa : màrqueting personal i xarxes socials per a la cerca de feinaUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011L'ordinador i les seves parts : inicia't en l'ús del PCUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.