Browsing by Subject Palau de la Virreina (Barcelona)

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Subject Palau de la Virreina (Barcelona)

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
19-Jul-2022Conveni de col·laboració entre l'ICUB i la Fundació Teatre Lliure - Teatre Públic de Barcelona per a la instal·lació i gestió del sistema de ticketing del Teatre Lliure a les taquilles del Palau de la Virreina : segona pròrroga [2022-06-21]Institut de Cultura de Barcelona; Fundació Teatre Lliure - Teatre Públic de Barcelona
8-Jun-2023Conveni de col·laboració entre l'ICUB i Artisteando Barcelona, per a la instal·lació i gestió del sistema ticketing Onebox a les taquilles del Palau de la VirreinaInstitut de Cultura de Barcelona; Artisteando Barcelona, S.L.
27-Jul-2022Conveni de col·laboració entre l'ICUB i el Club Català de Cultura S.L. per a la venda del carnet TRESC a les taquilles del Palau de la Virreina : segona pròrroga [2022-07-14]Institut de Cultura de Barcelona; Club Català de Cultura, S.L.
4-Jul-2022Conveni de col·laboració entre l'ICUB i el Consorci del Mercat de les Flors per a la instal·lació i gestió del sistema de ticketing del Mercat de les Flors a les taquilles del Palau de la Virreina : pròrroga [2022-06-20]Institut de Cultura de Barcelona; Consorci Mercat de les Flors
13-Sep-2023Conveni de col·laboració entre l'ICUB i el Consorci Mercat de les Flors per a la instal·lació i gestió del sistema de ticketing del Mercat de les Flors a les taquilles del Palau de la VirreinaInstitut de Cultura de Barcelona; Consorci Mercat de les Flors
25-Jul-2023Conveni de col·laboració entre l'ICUB i Fundació Privada Joan Brossa per a la instal·lació i gestió del sistema de ticketing del Centre de les Arts Lliures a les taquilles del Palau de la VirreinaInstitut de Cultura de Barcelona; Fundació Joan Brossa
31-Jul-2023Conveni de col·laboració entre l'ICUB i la Fundació Teatre Lliure - Teatre Públic de Barcelona relatiu al sistema de ticketing de la FundacióInstitut de Cultura de Barcelona; Fundació Teatre Lliure - Teatre Públic de Barcelona
10-May-2023Conveni de col·laboració entre l'ICUB i Teatre Gaudí per a la instal·lació i gestió del sistema de ticketing Bacantix al Palau de la VirreinaInstitut de Cultura de Barcelona; Teatre Gaudí
27-Jul-2022Conveni de col·laboració entre l'Institut de Cultura de Barcelona i Centre d'Investigació i Recerca Teatral i Artística, S.A. per a la instal·lació i gestió del sistema de ticketing de Onebox, S.L. a les taquilles del Palau de la VirreinaInstitut de Cultura de Barcelona; Centre d'Investigació i Recerca Teatral i Artística, S.A.
2-May-2022Conveni de col·laboració entre l'Institut de Cultura de Barcelona i Concerts Estudio S.L. per a la instal·lació i gestió del sistema de ticketing onebox a les taquilles del Palau de la VirreinaInstitut de Cultura de Barcelona; Concerts Estudio S.L.
5-Jul-2022Conveni de col·laboració entre l'Institut de Cultura de Barcelona i La Perla 29 S.L. per a la instal·lació i gestió del sistema de ticketing de Koobin per a la venda d'entrades a les taquilles del Palau de la VirreinaInstitut de Cultura de Barcelona; La Perla 29, S.L.
28-Mar-2023Conveni de col·laboració entre l'Institut de Cultura de Barcelona i Primavera SoundInstitut de Cultura de Barcelona; Primavera Sound, S.L.
27-May-2022Conveni de col·laboració entre l'Institut de Cultura de Barcelona i Serveis Actualitzats de l'Espectacle S.L. per a la instal·lació i gestió del sistema de ticketing de Onebox S.L. a les taquilles del Palau de la VirreinaInstitut de Cultura de Barcelona; Serveis Actualitzats de l'Espectacle S.L.
19-Jul-2022Conveni de col·laboració entre l'Institut de Cultura de Barcelona i Serveis de l'Espectacle Focus S.A. per a la instal·lació i gestió del sistema de ticketing de Onebox S.L. a les taquilles del Palau de la VirreinaInstitut de Cultura de Barcelona; Serveis de l'Espectacle Focus, S.A.
19-Jul-2022Conveni de col·laboració entre l'Institut de Cultura de Barcelona i Serveis Escènics Romea, S.L. per a la instal·lació i gestió del sistema de ticketing de Onebox S.L. a les taquilles del Palau de la VirreinaInstitut de Cultura de Barcelona; Serveis Escènics Romea, S.L.
2-May-2022Conveni de col·laboració entre l'Institut de Cultura de Barcelona i The Project Music Company, S.L. per a la instal·lació i gestió del sistema de ticketing onebox a les taquilles del Palau de la VirreinaInstitut de Cultura de Barcelona; The Project Music Company, S.L.
1961El Palacio de la Virreina del Perú en BarcelonaFlorensa Ferrer, Adolfo
23-Apr-2003Palau de la VirreinaProjecte de revisió del Catàleg Arquitectònic
23-Apr-2003Palau de la VirreinaProjecte de revisió del Catàleg Arquitectònic