Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11703/112574

Impact

Altmetric

Export to

Title: InfoBarcelona: gener 2019
Authors: Gerència de Recursos
Direcció de Serveis de Comunicació Digital
Creation date: 31-Jan-2019
Issue Date: 31-Jan-2019
Keywords: Urban mobility
Street-railroads
Local transit
Sustainable urban development
Kindergarten
Urban renewal
Urban infrastructures
School facilities
Open spaces
Public spaces
Centre LGTBI de Barcelona
LGTBI
Programme: Pla de Barris 2016-2020 (Barcelona)
Spatial coverage: Barcelona
Publisher: Ajuntament de Barcelona
Extent: 4 min. 4 s.
Description: Resum de l'activitat municipal del mes de gener
Abstract: (1)'La connexió del tramvia per la Diagonal serà una realitat': s'arriba a l'acord històric entre diferents entitats i ajuntaments per connectar els tramvies de la Diagonal, amb l'objectiu de treure cotxes del cor de la ciutat (12.000 cotxes menys) i millorar el transport públic, amb aire més respirable, més salut i una mobilitat més eficient.
(2)'Escoles bressol': obertura a la ciutat de sis noves escoles bressol, ampliació d'una ja existent i municipalització de tres escoles bressol que eren privades. S'ofereixen 8.411 places i s'amplien els espais familiars socioeducatius per atendre families vulnerables. S'implementa un nou model educatiu pioner amb flexibilitat horària, així com una tarifació més justa per garantir l'equitat entre totes les famílies. Tot això aconsegueix més educació, més qualitat i més equitat a les escoles bressol de Barcelona.
(3)'Pla de barris': transformació d'equipaments de diferents barris de Barcelona per tal de reduir desigualtats, fomentant així equitat i cohesió social. Hi ha 21 obres executades però al 2019 es produiran 58 actuacions urbanístiques més, executant 87 milions d'euros en construcció, reforma i millores d'equipaments de proximitat, especialment en equipaments educatius. A més també de zones verdes i altres espais públics per tal de reduir cada cop més les desigualtats socials de 16 barris de la ciutat.
(4)'LGTBI': neix el Centre LGTBI de Barcelona, un espai gestionat per la Plataforma d'Entitats LGTBI de Catalunya per a reivindicar la diversitat sexual i de gènere. El centre ofereix orientació, assessorament, sensibilització, creació artística i programació cultural.
Terms of use: CC-BY
More information about use rights: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.ca
Appears in Collections:InfoBarcelona
Sector públic (Vídeos)

Files in This Item:
File Description SizeFormatFile
190131_C_InfoBcn_Gener_V1.mp4308,23 MBMP4


This document is licensed under a Creative Commons License Creative Commons
Metadata ruled by