Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11703/117652
Title: Guia tècnica : cuina en els restaurants i restaurants-bars
Other Titles: Criteri interpretatiu per establir la necessitat de cuina als establiments de restaurants (2.3.3) i restaurants-bars (2.3.4)
Authors: Direcció de Serveis de Llicències
Gerència d’Àrea d’Ecologia Urbana
Creation date: Feb-2020
Issue Date: Feb-2020
Keywords: Restaurants
Bars (Drinking establishments)
Kitchens
Spatial coverage: Barcelona
Extent: 2 p.
Terms of use: All rights reserved
Terms of use details: L'Ajuntament de Barcelona no pot donar autorització sobre l'ús d'aquest document ni facilitar-ne còpies. La utilització i/o reproducció d'aquest document fora de l’àmbit municipal representa l'incompliment de la legislació vigent sobre propietat intel·lectual
References: Ordenança municipal de les activitats i dels establiments de concurrència pública de Barcelona [2003]
Appears in Collections:Documents tècnics

Files in This Item:
File Description SizeFormatFile Automatic version
GuiaTècnica_fitxa_Cuina_Restaurants.pdf107,86 kBAdobe PDFTXT


All rights reserved
Metadata ruled by