Guia tècnica : cuina en els restaurants i restaurants-bars
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://hdl.handle.net/11703/117652
Título : | Guia tècnica : cuina en els restaurants i restaurants-bars |
Otros títulos: | Criteri interpretatiu per establir la necessitat de cuina als establiments de restaurants (2.3.3) i restaurants-bars (2.3.4) |
Autor: | Direcció de Serveis de Llicències Gerència d'Àrea d'Ecologia Urbana |
Fecha de aprobación/creación: | feb-2020 |
Fecha de publicación : | feb-2020 |
Materia : | Restaurantes Bares Cocinas |
Cobertura geográfica: | Barcelona |
Extensión: | 2 p. |
Condiciones de uso: | Todos los derechos reservados |
Hace referencia a: | Ordenança municipal de les activitats i dels establiments de concurrència pública de Barcelona [2003] |
Aparece en las colecciones: | Documentos técnicos |
Este documento(s) tiene(n) todos los derechos reservados
Metadatos sujetos a