Guia tècnica : cuina en els restaurants i restaurants-bars

Impacto

Altmetric

Exportar a

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/11703/117652

107,86 kB

PDFTXT
Título : Guia tècnica : cuina en els restaurants i restaurants-bars
Otros títulos: Criteri interpretatiu per establir la necessitat de cuina als establiments de restaurants (2.3.3) i restaurants-bars (2.3.4)
Autor: Direcció de Serveis de Llicències
Gerència d'Àrea d'Ecologia Urbana
Fecha de aprobación/creación: feb-2020
Fecha de publicación : feb-2020
Materia : Restaurantes
Bares
Cocinas
Cobertura geográfica: Barcelona
Extensión: 2 p.
Condiciones de uso: Todos los derechos reservados
Hace referencia a: Ordenança municipal de les activitats i dels establiments de concurrència pública de Barcelona [2003]
Aparece en las colecciones: Documentos técnicos



Este documento(s) tiene(n) todos los derechos reservados
Metadatos sujetos a