Àpats en companyia COVID-19

Impact

Altmetric

Export to

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11703/118929
Title: Àpats en companyia COVID-19
Authors: Direcció de Serveis de Comunicació Digital
Gerència de Recursos
Goroka (Firma)
Creation date: 18-Mar-2020
Issue Date: 18-Mar-2020
Keywords: Coronaviruses
Diet
Human services
People with social disabilities
Servei d’Àpats en Companyia
Spatial coverage: Barcelona
Publisher: Direcció de Serveis de Comunicació Digital
Extent: 1 min. 22 s.
Abstract: Raimon Vadó i Lourdes Català, director de Serhs Food i responsable del Departament de Dietètica i Nutrició respectivament, expliquen des de la seu de l'empresa a Mataró, la cadena de producció a cuines amb les mesures de protecció i higiene durant les fases de preparació, emplatat, envasat, repartiment i entrega durant la pandèmia de la COVID-19. La regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa explica que l'Ajuntament ha reforçat els programes d'àpats: A domicili, En companyia, Menjadors socials per abastir persones vulnerables amb un repartiment de més de 4.800 àpats diaris.
Terms of use: CC-BY
More information about use rights: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.ca
Relation: Dossier de premsa
Appears in Collections:Health (Videos)
Society and Welfare (Videos)

Files in This Item:
File Description SizeFormatFile
20200318_B_ApatsEnCompanyiaCOVID19_BAIXA_v2.mp4101,28 MBMP4


This document is licensed under a Creative Commons License Creative Commons
Metadata ruled by