Preus públics per a l'any 2021 i successius: regulació general i preus públics de diversos serveis

Impact

Altmetric

Export to

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11703/120901

Preus públic (59 p.)

578,39 kB

PDFTXT

Correcció d'errades (10 p.)

171,42 kB

PDFTXT
Title: Preus públics per a l'any 2021 i successius: regulació general i preus públics de diversos serveis
Other Titles: Preus públics. 2021
Authors: Ajuntament de Barcelona
Creation date: 17-Dec-2020
Issue Date: 28-Dec-2020
Keywords: Source separation (Recycling)
Arts facilities
Housing
Older people
Occupational training
Municipal police
Fire fighters
Infrastructure (Economics)
Spatial coverage: Barcelona
Citation: Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (28-12-2020)
Correccions d’errades: Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (25-02-2021)
Extent: 2 documents
Description: Aprovats per la Comissió de Govern de 17-12-2020
Correccions d’errades aprovades per la Comissió de Govern de 18-02-2021
Table of contents: Regulació general dels preus públics municipals, així com els preus públics per a l’any 2021 i successius
1r. De l’àrea de Drets Socials: Residències, habitatges tutelats i centres de dia per gent gran; Serveis d’atenció domiciliària; Serveis d’àpats en companyia per a la gent gran; Cessió de terrenys d’acampada de la Granja Escola Can Girona; Serveis dels centres oberts municipals per infants, adolescents i famílies; Cessió d’ús temporal de sales del Centre d’informació i atenció per a joves; Serveis del Centre de Recursos i Associacions Juvenils (CRAJ); Serveis del Centre d’Allotjament Familiar Navas; Prestacions de serveis als allotjaments individuals amb serveis col·lectius Tànger; Servei del projecte “Temps de barri, temps per a tu”; Prestacions de serveis als allotjaments APROP.
2n. De l’àrea de Seguretat i Prevenció: Serveis de la Unitat Muntada, la Secció Canina i la Galeria de Tir de la Guàrdia Urbana; Cursos de formació policial i de seguretat realitzats per la Guàrdia Urbana, i Cursos de formació realitzats pel Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament; Serveis de l’Espai Bombers–Parc de la Prevenció.
3r: De l’àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat: Serveis de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals i de prestació de serveis especials de neteja i recollida de residus municipals; Activitats d’educació ambiental de l’Àrea de Medi Ambient i altres prestacions de serveis i cessions d’espais del sector de medi ambient, Serveis culturals i lloguer d’espais del Pavelló Mies van der Rohe; i servei de transport individualitzat mitjançant bicicletes compartides (Bicing).
4t. De l’àrea de Recursos: Activitats culturals de cursos, seminaris i congressos prestades per l’Arxiu municipal contemporani, els arxius municipals dels districtes i els arxius centrals dels sectors, i pels serveis de reproducció i comunicació de documents, sense caràcter d’expedient administratiu, produïts per ’Ajuntament de Barcelona i prestats per l’Arxiu municipal contemporani, els arxius municipals dels districtes i els arxius centrals dels Sectors; Serveis de préstec interbibliotecari del Servei de Documentació i Accés al Coneixement (SEDAC).
5è. De l’àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat: Serveis de l’Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica-Canòdrom.
Validity begins: 1-Jan-2021
Validity ends: 31-Dec-2021
Terms of use: Public Domain
More information about use rights: http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/deed.ca
Is required by: Informe d'impacte de gènere
Appears in Collections:Public-sector chargesThis document is licensed under a Creative Commons License Creative Commons
Metadata ruled by