1.800 persones troben feina a la ciutat durant lapandèmia gràcies a programes municipals queincentiven la contractació

Impacto

Altmetric

Exportar a

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/11703/123436

319,62 kB

PDFTXT
Título : 1.800 persones troben feina a la ciutat durant lapandèmia gràcies a programes municipals queincentiven la contractació
Autor: Servei de Premsa
Fecha de aprobación/creación: 11-nov-2021
Fecha de publicación : 11-nov-2021
Cobertura geográfica: Barcelona
Extensión: 3 p.
Nota : L’Ajuntament de Barcelona ha activat mesures extraordinàries de contractació durant la pandèmia que, a més detotes les activitats d’ocupabilitat gestionades per Barcelona Activa, han estat palanca de reactivació amb efectesdirectes sobre les persones, impactant positivament en l’economia. Les mesures de contractació directa hanpermès que 1.800 persones aconsegueixen una feina estable i de qualitat, entre els anys 2020 (des de l’inici de lapandèmia) i fins al moment actual de 2021.
Resumen : L’Ajuntament de Barcelona ha activat mesures extraordinàries de contractació durant la pandèmia que, a més detotes les activitats d’ocupabilitat gestionades per Barcelona Activa, han estat palanca de reactivació amb efectesdirectes sobre les persones, impactant positivament en l’economia. Les mesures de contractació directa hanpermès que 1.800 persones aconsegueixen una feina estable i de qualitat, entre els anys 2020 (des de l’inici de lapandèmia) i fins al moment actual de 2021.
Condiciones de uso: CC-BY
Más información de los derechos de uso: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.ca
Aparece en las colecciones: Dossieres i notas de prensa



Este documento está sujeto a una Licencia Creative Commons Creative Commons
Metadatos sujetos a