Llegums a la taula : receptari
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11703/123633
Title: | Llegums a la taula : receptari |
Authors: | Agència de Salut Pública de Barcelona Ramos, Pilar Consorci Sanitari de Barcelona Sala, Isabel Alaye, Andrea López, Núria Tolo, Teresa Robles, Iolanda Sánchez, Nabila Sánchez, Francesca Ortiz, Marta Martínez, Josep Palmón, Marina Font, Marta Juárez-Martínez, Olga Salvador, Gemma Manera, Maria Blanquer, Maria Barroso, Marina Martrat, Lidón |
Creation date: | 2021 |
Issue Date: | 2021 |
Keywords: | Diet Cooking School lunchrooms |
Spatial coverage: | Barcelona |
Publisher: | Ajuntament de Barcelona |
Extent: | 54 p. |
Description: | Publicació dins del projecte "Menjadors més sans i sostenibles" -una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència de Salut Pública de Barcelona-, en el marc de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021. |
Terms of use: | CC-BY-NC-ND |
More information about use rights: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.ca |
Appears in Collections: | Municipal monographs |
This document is licensed under a Creative Commons License
Metadata ruled by