Estratègia i pla d’acció per a la restauració a Barcelona : 2021-2024
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://hdl.handle.net/11703/126829
Título : | Estratègia i pla d’acció per a la restauració a Barcelona : 2021-2024 |
Autor: | Direcció de Serveis de Comerç, Restauració i Consum Gerència d’Àrea d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica |
Fecha de aprobación/creación: | 2022 |
Fecha de publicación : | 2022 |
Materia : | Comercio Servicios alimentarios |
Cobertura geográfica: | Barcelona |
Publicado por : | Ajuntament de Barcelona |
Extensión: | 19 p. |
Contiene: | Annex 1. Revisió literatura científica Annex 2. Revisió literatura grisa Annex 3. Revisió bases de dades Soledat & Discapacitat Annex 4. Informe entrevistes en profunditat |
Condiciones de uso: | CC-BY |
Más información de los derechos de uso: | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.ca |
Aparece en las colecciones: | Planes estratégicos |
Este documento está sujeto a una Licencia Creative Commons
Metadatos sujetos a