Preus públics per a l'any 2023 i successius : regulació general i preus públics de diversos serveis

Impacto

Altmetric

Exportar a

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/11703/127868

BOPB (58 p.)

709,27 kB

PDFTXT

GM Acord (6 p.)

64,31 kB

PDFTXT

GM Annex 1. (55 p.)

692,87 kB

PDFTXT
Título : Preus públics per a l'any 2023 i successius : regulació general i preus públics de diversos serveis
Otros títulos: Preus públics. 2023
Autor: Ajuntament de Barcelona
Fecha de aprobación/creación: 24-nov-2022
Fecha de publicación : 9-dic-2022
Materia : Recogida selectiva de basura
Equipamientos culturales
Vivienda
Ancianos
Formación ocupacional
Policía municipal
Bomberos
Equipamientos colectivos
Cobertura geográfica: Barcelona
Citación : Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (09-12-2022)
Gaseta Municipal de Barcelona (02-01-2023)
Extensión: 3 documents
Nota : Aprovats per la Comissió de Govern de 24-11-2022
Contiene: 1r. De l’àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI: Residències, habitatges tutelats i centres de dia per gent gran; Serveis d’atenció domiciliària; Serveis d’àpats en companyia per a la gent gran; Cessió de terrenys d’acampada de la Granja Escola Can Girona; Serveis dels centres oberts municipals per infants, adolescents i famílies; Cessió d’ús temporal de sales del Centre d’informació i atenció per a joves; Serveis del Centre d’Allotjament Familiar Navas; Prestacions de serveis als allotjaments individuals amb serveis col·lectius Tànger; Prestacions de serveis als allotjaments APROP; Servei del projecte “Temps per a tu, activitats de lleure per a infants i adolescents amb discapacitat”; Servei del Banc del Moviment
2n. De l’àrea de Seguretat i Prevenció: Serveis de la Unitat Muntada, la Secció Canina i la Galeria de Tir de la Guàrdia Urbana; Cursos de formació policial i de seguretat realitzats per la Guàrdia Urbana, Cursos de formació realitzats pel Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament; Serveis de l’Espai Bombers–Parc de la Prevenció.
3r. De l’àrea d’Ecologia Urbana: Serveis de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals i de prestació de serveis especials de neteja i recollida de residus municipals; Activitats d’educació ambiental de l’Àrea de Medi Ambient i altres prestacions de serveis i cessions d’espais del sector de medi ambient; Serveis culturals i lloguer d’espais del Pavelló Mies van der Rohe; Servei de transport individualitzat mitjançant bicicletes compartides (Bicing); Servei relatiu a l’autoconsum d’energia d’instal•lacions municipals a Barcelona.
4t. De l’àrea de Recursos: Activitats culturals de cursos, seminaris i congressos prestades per l’Arxiu municipal contemporani, els arxius municipals dels districtes i els arxius centrals dels sectors, i pels serveis de reproducció i comunicació de documents, sense caràcter d’expedient administratiu, produïts per l’Ajuntament de Barcelona i prestats per l’Arxiu municipal contemporani, els arxius municipals dels districtes i els arxius centrals dels sectors; Serveis de préstec interbibliotecari del Servei de Documentació i Accés al Coneixement (SEDAC).
5è. De l’àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat: Serveis de l’Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica-Canòdrom.
Inicio vigencia: 1-ene-2023
Final vigencia: 31-dic-2023
Condiciones de uso: Dominio público
Más información de los derechos de uso: https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/deed.ca
Sustituido por/Derogado por: Preus públics per a l'any 2024 i successius : regulació general i preus públics de diversos serveis
Sustituye/Deroga: Preus públics per a l'any 2022 i successius : regulació general i preus públics de diversos serveis
Requiere de: Informe d'impacte de gènere
Aparece en las colecciones: Precios públicos



Este documento está sujeto a una Licencia Creative Commons Creative Commons
Metadatos sujetos a