Instrucción técnica para la aplicación de criterios de sostenibilidad en los servicios de alimentación
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11703/127948
Title: | Instrucción técnica para la aplicación de criterios de sostenibilidad en los servicios de alimentación |
Authors: | Direcció de Serveis d'Economia Social i Solidària i Alimentació Sostenible Gerència d'Àrea d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica |
Creation date: | 1-Dec-2022 |
Issue Date: | 19-Dec-2022 |
Keywords: | Public contracts Social responsability Letting of contracts Sustainable development Food service Diet |
Programme: | Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 (Barcelona) Pla d'Objectius de Contractació Pública Sostenible 2020-2021 (Barcelona) Pla Clima de Barcelona 2018-2030 Estratègia d'Alimentació Sostenible Barcelona 2030 |
Spatial coverage: | Barcelona |
Extent: | 10 documents |
Description: | Aprovat per la Comissió de Govern de 01-12-2022 |
Validity begins: | 7-Mar-2023 |
Terms of use: | CC-BY |
More information about use rights: | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.ca |
Relation: | Versió en català Versió en anglès |
Appears in Collections: | Instructions |
This document is licensed under a Creative Commons License
Metadata ruled by