Technical Instructions for the Application of Sustainability Criteria to Food Services

Impact

Altmetric

Export to

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11703/127950

Instruction (31 p.)

943,1 kB

PDFTXT

Annex 0. Menu preparation (1 p.)

97,64 kB

PDFTXT

Annex 1. Fresh seasonal greens (3 p.)

281,76 kB

PDFTXT

Annex 2. Fresh and seasonal food (2 p.)

19,22 kB

XLSX

Annex 3. Organic food (3 p.)

21,56 kB

XLSX

Annex 4. Foods direct sale / short circuit (3 p.)

21,42 kB

XLSX

Annex 5. Differentiated quality (2 p.)

289,29 kB

PDFTXT

Annex 6. Vehicle fleet (2 p.)

110,41 kB

PDFTXT

Annex 7. Data sheet (1 p.)

15,81 kB

XLSX

Glossary (4 p.)

512,62 kB

PDFTXT
Title: Technical Instructions for the Application of Sustainability Criteria to Food Services
Authors: Direcció de Serveis d'Economia Social i Solidària i Alimentació Sostenible
Gerència d’Àrea d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica
Creation date: 1-Dec-2022
Issue Date: 19-Dec-2022
Keywords: Public contracts
Social responsability
Letting of contracts
Sustainable development
Food service
Diet
Programme: Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 (Barcelona)
Pla d'Objectius de Contractació Pública Sostenible 2020-2021 (Barcelona)
Pla Clima de Barcelona 2018-2030
Estratègia d'Alimentació Sostenible Barcelona 2030
Spatial coverage: Barcelona
Extent: 10 documents
Description: Aprovat per la Comissió de Govern de 01-12-2022
Validity begins: 7-Mar-2023
Terms of use: CC-BY
More information about use rights: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.ca
Relation: Versió en català
Versió en castellà
Appears in Collections:Instructions



This document is licensed under a Creative Commons License Creative Commons
Metadata ruled by