Technical Instructions for the Application of Sustainability Criteria to Food Services
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11703/127950
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Direcció de Serveis d'Economia Social i Solidària i Alimentació Sostenible | ca |
dc.contributor.author | Gerència d'Àrea d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica | ca |
dc.coverage.spatial | Barcelona | ca |
dc.coverage.spatial | Barcelona | en |
dc.coverage.spatial | Barcelona | es |
dc.date.accessioned | 2022-12-19T10:58:27Z | - |
dc.date.available | 2022-12-19T10:58:27Z | - |
dc.date.created | 2022-12-01 | - |
dc.date.issued | 2022-12-19 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11703/127950 | - |
dc.description | Aprovat per la Comissió de Govern de 01-12-2022 | ca |
dc.format | application/msword | ca |
dc.format.extent | 10 documents | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | ca |
dc.language | eng | ca |
dc.relation | <a href="http://hdl.handle.net/11703/127718">Versió en català</a> | ca |
dc.relation | <a href="http://hdl.handle.net/11703/127948">Versió en castellà</a> | ca |
dc.rights | CC-BY | ca |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.ca | ca |
dc.subject | Contractes administratius | ca |
dc.subject | Responsabilitat social | ca |
dc.subject | Adjudicació de contractes | ca |
dc.subject | Desenvolupament sostenible | ca |
dc.subject | Restauració (Gastronomia) | ca |
dc.subject | Alimentació | ca |
dc.subject | Public contracts | en |
dc.subject | Social responsability | en |
dc.subject | Letting of contracts | en |
dc.subject | Sustainable development | en |
dc.subject | Food service | en |
dc.subject | Diet | en |
dc.subject | Contratos administrativos | es |
dc.subject | Responsabilidad social | es |
dc.subject | Adjudicación administrativa | es |
dc.subject | Desarrollo sostenible | es |
dc.subject | Servicios alimentarios | es |
dc.subject | Alimentación | es |
dc.title | Technical Instructions for the Application of Sustainability Criteria to Food Services | ca |
dc.type | text | ca |
dc.provenance | Ajuntament de Barcelona | ca |
dc.subject.category | Economia | ca |
dc.subject.category | Medi ambient | ca |
dc.subject.category | Sector públic | ca |
dc.subject.category | Comerç | ca |
dc.subject.programme | Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 (Barcelona) | ca |
dc.subject.programme | Pla d'Objectius de Contractació Pública Sostenible 2020-2021 (Barcelona) | ca |
dc.subject.programme | Pla Clima de Barcelona 2018-2030 | ca |
dc.subject.programme | Estratègia d'Alimentació Sostenible Barcelona 2030 | ca |
dc.date.validinici | 2023-03-07 | - |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess | ca |
dc.subject.forma | instruccions | ca |
dc.coverage.vigencia | Si | ca |
metadadalocal.dependencia | 8014213 | - |
metadadalocal.dependencia | 6222628 | - |
dc.rights.holder | Ajuntament de Barcelona | ca |
dc.type.driver | info:eu-repo/semantics/other | ca |
Appears in Collections: | Instructions |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | File | Automatic version |
---|---|---|---|---|---|
Instrucció_Alimentària2022_10_22-1-2-en-GB.pdf | Instruction (31 p.) | 943,1 kB | TXT | ||
00_Annex0_Exemple_Menú-en-GB.pdf | Annex 0. Menu preparation (1 p.) | 97,64 kB | TXT | ||
01_Annex 1_Calendari_ME-en-GB.pdf | Annex 1. Fresh seasonal greens (3 p.) | 281,76 kB | TXT | ||
02_Annex 2_Fresc-en-GB.xlsx | Annex 2. Fresh and seasonal food (2 p.) | 19,22 kB | XLSX | ||
03_Annex 3_Ecològic-en-GB.xlsx | Annex 3. Organic food (3 p.) | 21,56 kB | XLSX | ||
04_Annex 4_CircuitCurt-en-GB.xlsx | Annex 4. Foods direct sale / short circuit (3 p.) | 21,42 kB | XLSX | ||
05_Annex 5_ Qdiferenciada-en-GB.pdf | Annex 5. Differentiated quality (2 p.) | 289,29 kB | TXT | ||
06_Annex 6_ Flota de vehicles-en-GB.pdf | Annex 6. Vehicle fleet (2 p.) | 110,41 kB | TXT | ||
07_Annex 7_Fitxa tècnica-en-GB.xlsx | Annex 7. Data sheet (1 p.) | 15,81 kB | XLSX | ||
Glossari-en-GB.pdf | Glossary (4 p.) | 512,62 kB | TXT |
This document is licensed under a Creative Commons License
Metadata ruled by