Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç

Browse

Collection's Items (Sorted by Issue Date in Descending order): 41 to 59 of 59
Issue DateTitleAuthor(s)
Apr-2014Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Del 26 de març al 5 d'abril de 2014Direcció de Comerç i Consum; Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Institut Opinòmetre (Firma)
Dec-2013Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Del 27 de novembre al 10 de desembre 2013Direcció de Comerç i Consum; Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Análisis e Investigación (Firma)
Oct-2013Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Del 24 de setembre al 2 d'octubre de 2013Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Direcció de Comerç i Consum; Análisis e Investigación (Firma)
Jun-2013Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Juny 2013Direcció de Comerç i Consum; Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació
Apr-2013Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Abril 2013Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Direcció de Comerç i Consum; Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública, S.L. (GESOP)
Dec-2012Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Desembre 2012Direcció de Comerç i Consum; Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació
Sep-2012Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Setembre 2012Direcció de Comerç i Consum; Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació
Jun-2012Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Juny 2012Direcció de Comerç i Consum; Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació
Mar-2012Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Març 2012Direcció de Comerç i Consum; Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació
Dec-2011Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Desembre 2011Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Direcció de Comerç i Consum; Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública, S.L. (GESOP)
Sep-2011Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Setembre 2011Direcció de Comerç i Consum; Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Instituto Apolda, S.L.
Jun-2011Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Juny 2011Direcció de Comerç i Consum; Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Instituto Apolda, S.L.
Mar-2011Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Març 2011Direcció de Comerç i Consum; Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Instituto Apolda, S.L.
Jun-2010Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Juny 2010Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Direcció de Comerç i Consum; Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública, S.L. (GESOP)
Mar-2010Enquesta Òmnibus municipal : Institut Municipal de Mercats. Març 2010Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Institut Municipal de Mercats (Barcelona); Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública, S.L. (GESOP)
Dec-2009Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Desembre 2009Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Direcció de Comerç i Consum; Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública, S.L. (GESOP)
Jun-2009Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Juny 2009Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Direcció de Comerç i Consum; Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública, S.L. (GESOP)
Dec-2008Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Desembre 2008Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Direcció de Comerç i Consum; Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública, S.L. (GESOP)
Sep-2008Enquesta Òmnibus municipal : Direcció de Comerç i Consum : presentació de resultats. Setembre 2008Direcció de Serveis d'Estudis i Avaluació; Direcció de Comerç i Consum; Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública, S.L. (GESOP)
Collection's Items (Sorted by Issue Date in Descending order): 41 to 59 of 59
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed