Please use this identifier to cite or link to this item:



Export to

Title: Nova divisió territorial de Barcelona [2010]
Authors: Departament d'Estadística
Creation date: 2010
Issue Date: 2010
Keywords: Administrative and political divisions
Local districts
Districte 1. Ciutat Vella
Districte 2. Eixample
Districte 3. Sants-Montjuïc
Districte 4. Les Corts
Districte 5. Sarrià-Sant Gervasi
Districte 6. Gràcia
Districte 7. Horta-Guinardó
Districte 8. Nou Barris
Districte 9. Sant Andreu
Districte 10. Sant Martí
Spatial coverage: Barcelona. District 1. Ciutat Vella
Barcelona. District 2. Eixample
Barcelona. District 3. Sants-Montjuïc
Barcelona. District 4. Les Corts
Barcelona. District 5. Sarrià-Sant Gervasi
Barcelona. District 6. Gràcia
Barcelona. District 7. Horta-Guinardó
Barcelona. District 8. Nou Barris
Barcelona. District 9. Sant Andreu
Barcelona. Districte 10. Sant Martí
Barcelona. District 10. Sant Martí
Publisher: Ajuntament de Barcelona
Extent: 84 p.
Table of contents: - Presentació
- Mapa de Barcelona per districtes
- Mapes de districtes per barris
- Mapes de districtes per Àrees Estadístiques Bàsiques
- Mapes de districtes per seccions censals
- Superfície de les divisions territorials de Barcelona
- Correspondència entre divisions
- Convertidors amb divisions anteriors
Terms of use: CC-BY
More information about use rights:
Appears in Collections:Monografies municipals

Files in This Item:
File Description SizeFormatFile Automatic version
9063.pdf88,58 MBAdobe PDFTXT

This document is licensed under a Creative Commons License Creative Commons
Metadata ruled by