Documents from the Studies and Reports Register

Studies and reports (commissioned by Barcelona City Council, its independent bodies, its public business organisations and municipal trading companies or those in which the Council has a majority shareholding in) which are listed in the Studies and Reports Register, created by agreement of the Full Municipal Council during its Meeting of November 2009.

Browse

Collection's Items (Sorted by Issue Date in Descending order): 1 to 20 of 500
Issue DateTitleAuthor(s)
Jul-2023Anàlisi del nivell d'ocupació dels punts d'aparcament de bicicletes a la ciutat de BarcelonaGerència de Mobilitat i Infraestructures; Collado di Nubila, Diego
14-Jun-2023Estudi mobilitat de les obres previstes a l'entorn de la Plaça Espanya (2023-2025-2028)Gerència de Mobilitat i Infraestructures; Doymo, S.A.
Jun-2023Estudi de mobilitat escolar : Districtes de Les Corts i Sarrià-Sant GervasiGerència de Mobilitat i Infraestructures; Doymo, S.A.
May-2023Informe tècnic sobre l’estat de conservació, manteniment i funcionament de l’aparcament subterrani situat a la Plaça Urquinaona de BarcelonaGerència de Mobilitat i Infraestructures; Chies Segura, Ignasi
Apr-2023Impacte econòmic de la implantació dels primers quatre eixos verds i places a l’Eixample en termes d’activitat econòmica i preus de l’immobiliariGerència de l'Arquitecte/a en Cap; Promo Assessors Consultors, S.A.; Morell, Miquel; Jover Armengol, Agustí; Gras, Marc
Apr-2023Informe d'auditoria 14 galeriesGerència de Mobilitat i Infraestructures; Proiectum Civitas Ingenieria Civil, S.L.
Mar-2023"Bressols comunitàries, Cases de la Petita Infància" : enfortint la vida comunitària des de les escoles bressols municipals de Barcelona : informeInstitut Municipal d'Educació (Barcelona); Associació La Perifèrica
Mar-2023Estudi acústic del soroll de les terrasses al carrer Enric Granados de BarcelonaGerència de Medi Ambient i Serveis Urbans; Àurea Acústica, S.L.
Feb-2023Procés de diagnosi i punts forts i de millora del programa 5 al diaMercabarna, S.A.; Marinva Serveis i Projectes, S.L.
2023Benchmarking de servicios de restauración en centros de ocio : informeBarcelona de Serveis Municipals, S.A. (BSM); Coto Consulting S.L.; Reig Català, Pedro
31-Dec-2022Informe referent al servei de suport per l'anàlisi, detecció i millora de circuits esportius per caminar o córrer, amb perspectiva de gènere, en punts de la ciutat de BarcelonaInstitut Barcelona Esports; Codina Grossmann, Xavier; Ginés Puertas, Juan Carlos; González Solanes, Manel; Gràcia Serrano, Elena
2-Dec-2022Informe d'auditoria externa 2022Institut Municipal d'Hisenda (Barcelona); ICDQ Instituto de Certificación, S.L.
Dec-2022Evolució de la indisciplina d’estacionament a la ciutat de Barcelona : març 2022 – juny 2022Barcelona de Serveis Municipals, S.A. (BSM); Solucions Geogràfiques, S.C.C.L.
Dec-2022Estudi d'avaluació de la mobilitat generada per l'estudi previ del nou equipament al carrer Ribalta nº 10 al Districte de les CortsDistricte 4. Les Corts; Doymo, S.A.
Dec-2022Proposta de mesures inclusives a l'exposició : "Quanta Guerra. Dones i Guerra Civil"Districte 4. Les Corts; Touch Graphics Europe, S.L.N.E.
Dec-2022El triangle de la innovació : suport industrial 4.0 & node perifèric : criteris Triangle Ferroviari i Torrent de l'EstadellaGerència d'Urbanisme; Lacruz Vela, José
Dec-2022Estudi econòmic de l'Ordenança reguladora dels equipaments comunitaris d'allotjament dotacionalsGerència d'Urbanisme; Duatis Arquitectes, S.L.P.
Dec-2022Els Espais Familiars de Criança Municipals : models, anàlisi del cas de Barcelona i propostes de milloraInstitut Municipal d'Educació (Barcelona); Knowledge Sharing Network, S.L.; Álvarez, Mireia; Costas, Elena; Laffaire, Maria; Raffo, Daniella
Dec-2022Els Espais Familiars de Criança Municipals : informe inicial amb l'anàlisi de l'oferta i funcionament dels diversos EFCMInstitut Municipal d'Educació (Barcelona); Knowledge Sharing Network, S.L.
Dec-2022Serveis de redacció i tramitació administrativa del projecte executiu relatiu a les obres de remodelació del sistema de control de la Font Màgica i l'Eix Maria Cristina amb mesures de contractació pública sostenibleBarcelona Cicle de l'Aigua, S.A.; Adasa Sistemas, S.A.U.
Collection's Items (Sorted by Issue Date in Descending order): 1 to 20 of 500
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed