Documents del Registre d'estudis i informes

Documents from the Studies and Reports Register : Studies and reports (commissioned by Barcelona City Council, its independent bodies, its public business organisations and municipal trading companies or those in which the Council has a majority shareholding in) which are listed in the Studies and Reports Register, created by agreement of the Full Municipal Council during its Meeting of November 2009.

Browse

Collection's Items (Sorted by Issue Date in Descending order): 1 to 20 of 180
Issue DateTitleAuthor(s)
7-Mar-2020Memòria tècnica canvi estructura nau de la planta d'envasos del CTRM Gavà-ViladecansSelectives Metropolitanes, S.A. (SEMESA); Tractament i Selecció de Residus, S.A. (TERSA); Tecno Consultor (Firma)
Mar-2020Estudi de Paisatge : MontbauInstitut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida (Barcelona); B2B Arquitectes, S.L.P.; Irbis (Firma); Pla Estel (Firma); Veclus, S.L.; Bellmunt, Jordi; Buscemi, Agata; López, Fàtima; Mercadé, Montserrat
18-Feb-2020Informe sobre el proyecto de reequilibrio económico del contrato de redacción del proyecto, la construcción y la posterior explotación de un sistema de frio y calor centralizado en el área territorial del barrio de La Marina, Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat presentado por la sociedad Ecoenergies Barcelona Sud, Zona Franca i Gran Via de l'Hospitalet, S.A.Tractament i Selecció de Residus, S.A. (TERSA); Gabinete Técnico de Auditoría y Consultoría, S.A.
15-Feb-2020Imatge Barcelona Energia Qualitatiu : informe de resultats [versió presentació]Tractament i Selecció de Residus, S.A. (TERSA); Instituto DYM, S.A.
3-Feb-2020Informe sobre la possibilitat de conexió elèctrica entre CUPS de TIRSSA i TERSA al GarrafTractament i Selecció de Residus, S.A. (TERSA); Energia Local Empresa de Servicios Energeticos, S.L.
10-Jan-2020Anàlisis d'ingressos i costos de les activitats i els serveis que porten a terme la societat i les seves filials derivades dels encàrrecs de gestió de l'Àrea Metropolitana de Barcelona : anàlisi de les diferències interpretatives : informe econòmic exercici 2018Tractament i Selecció de Residus, S.A. (TERSA); RSM Spain Auditores, S.L.P.
Dec-2019Projecte de reparació de les voltes del claustre de l'antic Hospital de la Santa CreuGerència d'Urbanisme; Cotca, S.A.
Dec-2019Els residus municipals a Barcelona : balanç 2001-2018Gerència de Medi Ambient i Serveis Urbans; Paris, Antoni
Dec-2019Anàlisi organitzativa i de procediments en la Direcció de Serveis de Drets dels Animals : document finalGerència de Medi Ambient i Serveis Urbans; Panoram Consulting, S.L.
Dec-2019Estudi d'idoneïtat d'adequació del sistema de gestió actual, basat en la UN EN ISO 14001:2015 a un sistema integrat de la qualitat i Medi Ambient, basat en les normes UNE EN ISO 9001:2015 i UNE EN ISO 14001:2015Gerència d'Àrea d'Ecologia Urbana; Project Tres Estrategias Corporativas, S.L.
Dec-2019Estudi de mobilitat de la zona centre de la ciutat de Barcelona : Pla BCNTREGerència de Mobilitat i Infraestructures; Doymo, S.A.
Dec-2019Estudi de viabilitat sobre la implantació d'un sistema de gestió ambientalGerència Adjunta de Mobilitat i Infraestructures; Ecogesa XXI, S.L.
Dec-2019Estudi de paisatge urbà del Camp de l'Arpa : BarcelonaGerència d'Urbanisme; Gerència d'Àrea d'Ecologia Urbana; Manzano, Marc; Caballero Sierra, Victoria; Villaverde, Montserrat
Dec-2019Informe de resultats de Estudi per a la diagnosi urbana amb perspectiva de gènere del front marítim de la ciutat de BarcelonaGerència de Recursos; Equal Saree (Firma)
Nov-2019Estudi històric-arquitectònic recinte de la Fira de MontjuïcGerència d'Urbanisme; Vilanova Omedas, Antoni
Nov-2019Pla Director Monestir de PedralbesGerència d'Urbanisme; González, Reynaldo (González García)
7-Oct-2019Seven international cases of water remunicipalisationUniversity of Greenwich; Lobina, Emanuele; Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A.
Oct-2019La vitalitat urbana al Districte de Nou Barris de Barcelona : anàlisi de les condicions morfològiques per a la vitalitat urbanaMiralles-Guasch, Carme; Delclòs Alió, Xavier; Gómez Varo, Irene; Vich Callejo, Guillem
Jul-2019Estudi històric de l'Antic Hotel Buenos Aires, Vallvidrera (Barcelona)Gerència d'Urbanisme; Riosta Barcelona, S.L.; Maspoch Oller, Mònica; Castells Buenaventura, Eloi; Camarasa Torrens, Jordina
25-Jun-2019Actuacions per a l'ampliació i l'adequació d'una zona a la platja de Llevant amb accés permès a ciutadans amb gossos : annex estructuralBarcelona Cicle de l'Aigua, S.A.; TEAP, Arquitectura i Enginyeria, S.L.U.; Adserà Barral, Gerard
Collection's Items (Sorted by Issue Date in Descending order): 1 to 20 of 180
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed