Documents from the Studies and Reports Register

Studies and reports (commissioned by Barcelona City Council, its independent bodies, its public business organisations and municipal trading companies or those in which the Council has a majority shareholding in) which are listed in the Studies and Reports Register, created by agreement of the Full Municipal Council during its Meeting of November 2009.

Browse

Collection's Items (Sorted by Issue Date in Descending order): 1 to 20 of 536
Issue DateTitleAuthor(s)
Feb-2024Diagnòstic comerç i associacionisme : la Maternitat i Sant Ramon : informe finalDistricte 4. Les Corts; Sigma Servicios Profesionales para Asociaciones, S.L.
Jan-2024Instal·lacions esportives municipals de Barcelona : rendició de comptesInstitut Barcelona Esports; Gabinete Técnico de Auditoría y Consultoría, S.A.
Dec-2023Les Corts - Camp Nou : informe de trànsitDistricte 4. Les Corts; Ingeniería de Tráfico, S.L. (INTRA)
Dec-2023Estudi model econòmic estació bus de SagreraGerència d'Àrea de Mobilitat, Infraestructures i Serveis Urbans; Gabinet Estudis Econòmics
Dec-2023Sharing : seguiment de dades mensualGerència d'Àrea de Mobilitat, Infraestructures i Serveis Urbans; Urbaning Grup Ideem Innova, S.L.
Dec-2023Estudi previ de desenvolupament de la proposta tercera del Poliesportiu CEM Arístides Maillol a l'Av. de Joan XXIII de BarcelonaDistricte 4. Les Corts; Activitats Arquitectòniques, S.L.
Dec-2023Document de seguretat de la cercavila de Reis del Districte de Les Corts de BarcelonaDistricte 4. Les Corts; Gibert Fibla, Enrique
Nov-2023Justificació de les sortides d'evacuació en motiu de la realització de les obres de l'ala nord de l'edifici Mercat de les Flors / Centre de Dansa i Arts en MovimentConsorci Mercat de les Flors; Alsinera, S.L.; Alsina Salicrú, Ricard
Nov-2023Informe d'auditoria : Institut Municipal d'Hisenda de BarcelonaInstitut Municipal d'Hisenda (Barcelona); ICDQ Instituto de Certificación, S.L.
Aug-2023Plan Director de BIbliotecas de Barcelona 2030. Derecho a la lectura, al acceso a la información y al conocimiento. Fomento de las prácticas creativas y de la participación comunitaria.Consorci de Biblioteques de Barcelona
Jul-2023Barcelona Libraries 2023 Master Plan : mesura de governConsorci de Biblioteques de Barcelona
Jul-2023Anàlisi del nivell d'ocupació dels punts d'aparcament de bicicletes a la ciutat de BarcelonaGerència de Mobilitat i Infraestructures; Collado di Nubila, Diego
Jul-2023Estudi d'activitats esportives federades a la ciutat de Barcelona corresponents a 28 federacionsInstitut Barcelona Esports; 3POC Consulting, S.L.
27-Jun-2023Informe complementari específic, requerit per l’article 14 de l’Ordre ECO/172/2015/de 3 de juny, sobre les formes de justificació de subvencions, per tal de justificar la subvenció rebuda del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya l’any 2022 per a finançar despeses correntsConsorci Mercat de les Flors; Intervenció general; Gerència de Recursos; Uniaudit Oliver Camps, S.L.
14-Jun-2023Estudi mobilitat de les obres previstes a l'entorn de la Plaça Espanya (2023-2025-2028)Gerència de Mobilitat i Infraestructures; Doymo, S.A.
Jun-2023Estudi de mobilitat escolar : Districtes de Les Corts i Sarrià-Sant GervasiGerència de Mobilitat i Infraestructures; Doymo, S.A.
Jun-2023Estudi de Paisatge : SantsInstitut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida (Barcelona); B2B Arquitectes, S.L.P.; Irbis (Firma); Pla Estel (Firma); Veclus, S.L.; Bellmunt, Jordi; Buscemi, Agata; López, Fàtima; Mercadé, Montserrat
Jun-2023Norte de ÁfricaMercabarna, S.A.; Track Global Solutions, S.L.
Jun-2023Productos ecológicos frescos en EuropaMercabarna, S.A.; Track Global Solutions, S.L.
25-May-2023Disposició de muntatge per "Celui Qui Tombe" del Festival GrecConsorci Mercat de les Flors; SOCOTEC (Firma)
Collection's Items (Sorted by Issue Date in Descending order): 1 to 20 of 536
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed