Organització executiva de les gerències municipals [2015-2019] : modificació [2016-12-22]

Impact

Altmetric

Export to

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11703/99773

134,29 kB

PDFTXT
Title: Organització executiva de les gerències municipals [2015-2019] : modificació [2016-12-22]
Other Titles: Organigrama de les gerències
Authors: Comissió de Govern
Creation date: 22-Dec-2016
Issue Date: 20-Jan-2017
Keywords: Organization and flowcharts
Spatial coverage: Barcelona
Citation: Gaseta Municipal de Barcelona, núm. 2 (20-01-2017) p. 511-519
Extent: 9 p.
Description: Aprovat per la Comissió de Govern de 22-12-2016
Afecta principalment: organigrama de la Gerència d'Ecologia Urbana i concretament a la Gerència Adjunta de Mobilitat i Infraestructures, a la Direcció de Serveis d'Infraestructures i Espai Urbà, al Departament d'Espai Urbà, al Departament de Grans Infraestructures, al Departament de Projectes i Obres, a la Direcció de Serveis de Mobilitat, al Departament d'Estratègia de la Mobilitat, al Departament de Gestió de la Mobilitat, al Departament de Mobilitat en el Territori, al Departament de Resiliència Urbana, al Departament de de Coordinació d'Obres a l'Espai Públic, al Departament de Coordinació de Processos, al Departament de Control i Avaluació de Neteja i Gestió de Residus , assignant les dotacions de lloc de treball, adscripcions, denominacions i funcions als òrgans afectats.
Canvi de nom. Fins aleshores: Departament de Xarxes Viàries, adscrit a la Direcció de Serveis d’Infraestructures i Espai Urbà. Nou Nom: Departament d’Espai Urbà.
Canvi de nom. Fins aleshores: Departament de Coordinació de Xarxes Ferroviàries i Ports, adscrit a la Direcció de Serveis d’Infraestructures i Espai Urbà. Nou nom: Departament de Grans Infraestructures.
Canvi de nom. Fins aleshores: Departament de Projectes d'Obres, adscrit a la Direcció de Serveis d’Infraestructures i Espai Urbà. Nou nom: Departament de Projectes i Obres.
Canvi de nom. Fins aleshores: Departament de Planificació de Mobilitat, adscrit a la Direcció de Serveis de Mobilitat. Nou nom: Departament d’Estratègia de la Mobilitat.
Crea el Departament de Gestió de la Mobilitat, adscrit a la Direcció de Serveis de Mobilitat.
Crea el Departament de Mobilitat en el Territori, adscrit a la Direcció de Serveis de Mobilitat.
Crea el Departament de Control i Avaluació de Neteja i Gestió de Residus, adscrit a la Direcció de Serveis de Neteja i Gestió de Residus.
Validity ends: 22-Dec-2016
Terms of use: Public Domain
More information about use rights: https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/deed.ca
Is required by: Organització executiva de les gerències municipals [2015-2019]
Appears in Collections:Governing Body agreements (includes texts)This document is licensed under a Creative Commons License Creative Commons
Metadata ruled by