Browsing by Author Cibernàrium (Programa)

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Showing results by Author Cibernàrium (Programa)

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Els arxius digitals : identifica'ls, crea'ls, comprimeix-los i descarrega'lsUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011Cerca de feina per Internet : recursos i eines per trobar ofertes de treballUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011Control parental i comerç electrònic : compra a internet amb seguretat i protegeix la navegació dels més petitsUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011Eines de comunicació a Internet (I) : correu electrònic, fòrums i xatsUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011Eines de comunicació a Internet (II) : missatgeria instantània, telefonia IP i serveis interactius des del telèfon mòbilUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011Fonts d'informació i de subscripció : troba tot allò que et cal a InternetUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011Internet i la navegació web : mou-te per la xarxa i explora'n els contingutsUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011Mostra el teu perfil professional a la xarxa : màrqueting personal i xarxes socials per a la cerca de feinaUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011L'ordinador i les seves parts : inicia't en l'ús del PCUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011TV i vídeos a Internet : mira, crea i comparteix material audiovisual a la xarxaUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011La web 2.0 i els blocs : de consumidors a productors d'informacióUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.
2011Les xarxes socials : crea i gestiona les teves xarxes d'amics a InternetUniversitat Autònoma de Barcelona. Gabinet de Comunicació i Educació; Cibernàrium (Programa); Barcelona Activa, S.A.