Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11703/122166

Impact

Altmetric

Export to

Title: Com implementar amb èxit el delivery & take away al teu negoci de manera sostenible
Authors: Direcció de Serveis de Comerç, Restauració i Consum
Regidoria de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda
Barcelona Centre de Disseny
Achón, Anna
Monclús, Sonia
Creation date: 2021
Issue Date: 2021
Keywords: Food service
Make-ahead cooking
Fast food restaurants
Sustainable development
Marketing
Spatial coverage: Barcelona
Publisher: Ajuntament de Barcelona
Barcelona Centre de Disseny
Extent: 80 p.
Terms of use: CC-BY-NC-ND
More information about use rights: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.ca
Relation: Versió en castellà
Appears in Collections:Monografies municipals

Files in This Item:
File Description SizeFormatFile Automatic version
Guia_delivery_take_away_2021.pdf5,14 MBAdobe PDFTXT


This document is licensed under a Creative Commons License Creative Commons
Metadata ruled by