Enquesta d'usuaris del Servei de Teleassistència

Browse

Collection's Items (Sorted by Issue Date in Descending order): 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Enquesta a persones usuàries del Servei de Teleassistència. 2023Departament d'Estudis d'Opinió; Oficina municipal de Dades; Gerència Municipal; Direcció de Serveis d'Intervenció Social; Institut Municipal de Serveis Socials (Barcelona)
2023Enquesta a persones usuàries del Servei de Teleassistència. 2022Departament d'Estudis d'Opinió; Oficina Municipal de Dades; Gerència Municipal; Direcció de Serveis d'Intervenció Social; Institut Municipal de Serveis Socials (Barcelona)
2022Enquesta a persones Usuàries del Servei de Teleassistència. 2021Departament d'Estudis d'Opinió; Oficina Municipal de Dades; Gerència Municipal; Direcció de Serveis d'Intervenció Social; Institut Municipal de Serveis Socials (Barcelona)
2020Usuaris/àries del Servei de Teleassistència. 2019Departament d'Estudis d'Opinió; Oficina Municipal de Dades; Gerència Municipal; Direcció de Serveis d'Intervenció Social; Institut Municipal de Serveis Socials (Barcelona)
2019Usuaris/àries del Servei de Teleassistència. Presentació de resultats. Any 2018Departament d'Estudis d'Opinió; Oficina Municipal de Dades; Gerència Municipal; Direcció de Serveis d'Intervenció Social; Institut Municipal de Serveis Socials (Barcelona)
2014Enquesta d'usuaris del Servei de Teleassistència : presentació de resultats. Del 25 de març al 27 de novembre de 2014Departament d'Estudis d'Opinió
Collection's Items (Sorted by Issue Date in Descending order): 1 to 6 of 6
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed